Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Zbliża się czas rozstania B6 :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko :) Będę chciał sprzedać w czerwcu Audi A4 B6 2002r. 1.9 TDI :) Ile mogę za auto wołać :D

Opublikowano

to zależy od jego stanu i wyposażenia

Opublikowano

16 k

Opublikowano
  • Autor

stan wydaje mi się idealny :) mam kilka zdjęć :)

Opublikowano

to pochwal się

Opublikowano
  • Autor

DSC_0981.jpg

---------- Post dopisany at 23:38 ---------- Poprzedni post napisany at 23:37 ----------

DSC_0959.jpg

---------- Post dopisany at 23:38 ---------- Poprzedni post napisany at 23:38 ----------

DSC_0982.jpg

---------- Post dopisany at 23:39 ---------- Poprzedni post napisany at 23:38 ----------

DSC_0985.jpg

Opublikowano
16 k

podajesz cenę nie widząc auta i nic o nim nie wiedząć? :doh:

16k powiadasz :grin:

Opublikowano
  • Autor

zdjęcia są :P teraz możecie coś powiedzieć :D

Opublikowano

Za 17-18 tys zł sprzedasz

Opublikowano
  • Autor

tak chciałem z 20 tys. :) Bo naprawdę szkoda mi tego autka, od 2 lat nic się nie psuje, wszystko idealnie pracuje , rozrząd wymieniony, 2 miesiące temu całe zawieszenie z przodu , A przede wszystkim auto jest używane tylko w Holandii :) W Polsce jestem tylko 2 miesiące w roku :)

Opublikowano

No to wystawisz za 20 tyś i zobaczysz czy znajdziesz kupca.

Nie rozumiem po co pytać pół roku wcześniej.:facepalm:

Nikt ci konkretnej ceny nie poda.

Będziesz miał szczęście to sprzedaż drożej,jak nie to taniej.

Opublikowano
  • Autor

jakie pół roku wcześniej ? :) w czerwcu chcę sprzedać :)

Opublikowano

Wystarczy zobaczyć na alledrogo po ile stoją to będziesz wiedział ile krzyczeć. I pamiętaj że nikt nigdy nie da tobie tyle ile byś chciał. Bo potencjalnego kupca raczej nie obchodzi to co czujesz do tego auta etc. A to czy sie psuje czy nie, czy coś było zrobione czy nie to uwierz że wszyscy sprzedawcy zachwalaja tak jak ty :D

Opublikowano

tylko ze na allegro to masz same parchy od handlarzy którzy się prześcigają który taniej wylepię szrot i sprzeda z zarobkiem , sprowadzeniem i opłatami za 16k, mam dobrego kolegę który ma parę niestety samochodowych komisów i wiem jak to wygląda w praktyce z tymi autami, sam mi powiedział " dopóki Polak będzie debilem i będzie chciał spełnić swój german dream do póty on na tym będzie trzepał siano " auta które sprowadza są po dzwonach i zalaniu bo na tym da się zarobić , i nie chodzi tu o zarobki 1 tys zl na aucie bo mu się by to nie opłacało , żeby interes się kręcił to na aucie musi przyciąć 3-5 tys zależny od marki modelu i rocznika , serwis jest wykonywany w sąsiada w garażu , tak aby zatuszować niedoskonałości i mniej sprawne oko klienta, książka serwisowa jest dokupowana a kręcenie licznika to norma, większość aut w TDI z lat 2006-08 ma przeloty 370+ , jak ktoś się łudzi ze kupi b6 2001 rok w dizlu z przebiegiem allegrowym czyli do 200tys to polecam iść do lekarza , zdążają się wyjątki ale to jest jak wygrać w totka , dobrych samochodów nie ma każdy ma swoja ukryta historie chyba ze sam sobie sprowadzisz z zagranicy auto o wiele drożnej niż perełki u nas to wtedy możesz powiedzieć ze auto jest pewne , zazwyczaj w 95% bo znam salony w warszawie w których auta spadały z lawety, podnośników albo miały szpachlowane elementy na szybko z lakierowaniem bo klient za parę dni miał odebrać swój pojazd salonowy.

reasumując na koniec , dopóki będą chętni na auta po 16 tys łudzący się na igle i prezent od handlarza to interes się będzie kręcił a przeglądając dział zakup kontrolowany widać sporo takich osób które by chciały kupić b6 za 18 tys czy b7 za 23tys

amen

ja swego czasu chciałem sprzedać swojego , cena wyjściowa była 25tys zl do negocjacji oczywiście dzwonili i dawali po 16 tys wiec powiedziałem , kij wam w oko i auto zostaje do usranego jako 2, 3 czy 10 , wiem co robiłem przy aucie i jakie były ceny za części , jeżeli ktoś ma pewne auto nie sprzeda go za grosze

dlatego teraz wrzuciłem recarosy i parę innych gratów i na pewno nikomu nie będę za darmo robił prezentów gdzie same fotele w dobrym stanie to wydatek ok 4-5tys

nie jest to moje 1 czy 2 auto i wiem jak sprzedaje się auto na które masz kwity za części , serwis i wpisu w książce to jak klient który ma trochę oleju w głowie przyjedzie to kupi za cenę która jest wyższa od allegrowej bo będzie miał święty spokój a nie skarbonkę bez dna

Opublikowano

Rav masz rację.

NIe mniej jednak pytanie do kolegi jest proste.

Chcesz sprzedać czy sprzedawać... i od tego zależy jaką cenę za auto wystawi.

Opublikowano
  • Autor

Chcę sprzedać ale nie za grosze :) handlarzem nie jestem ale sprzedać chcę bo bedę kupował nowsze i muszę w benzynie :)

---------- Post dopisany at 11:34 ---------- Poprzedni post napisany at 11:30 ----------

W niemczech też kręcą liczniki ? Bo sprawdzam sobie stronę mobile.de i takie małe przebiegi są :)

Opublikowano
16 k

podajesz cenę nie widząc auta i nic o nim nie wiedząć? :doh:

16k powiadasz :grin:

jakie pytanie, taka odpowiedz, gosc sobie napisal ze ma b6 1.9 tdi i chce wyceny rodem z serwisu :) a skad mozemy wiedziec po ile w czerwcu beda chodzily te auta, jak ono wyglada, jakie ma wyposażenie etc. ? :) To tak jakbym ja napisal, sprzedam komputer, pc , monitor ... ile za niego wezme ?:)

Opublikowano

auto z 2002 roku, oprócz przyciemnionych szyb oraz ksenonu - seria. Fotele naleśniki, kiera plastikowa, zawieszenie koza, felga szesnastka nawet dokładki nie są polakierowane więc zakładam że tłumu chętnych za 20.000 nie będzie.

:hi:

Opublikowano

Rav, Niby prawda, tylko szkoda, że jak ktoś chce kupić uczciwie auto to i tak go będą chcieli oszukać, nie ważne czy szuka aut z dolnego czy górnego przedziału cenowego, takie typowe zachowanie handlarzyka-dorobkiewicza...