krystiano91 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Witajcie Jak w temacie, poszukuję zakładu na terenie Rzeszowa, w którym mógłbym ustawić zbieżność, kąty. Możecie coś polecić? Z góry wielkie dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam
slimaczek89rz Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Jedź do krasnego, obok orlena, tylko tam są 2 stacje, jedna obok drugiej. Dworaka omijaj szerokim łukiem. Jedź do tego od strony Łańcuta. Robiłem w grudniu, dostałem protokół pomiarów, gość mi wytłumaczył wszystko, a cenowo? 70 zł. Polecam ich wszystkim znajomym
krystiano91 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Masz na myśli: Auto Primo AUTO MECHANIKA MAREK KRUCZKOWSKI ? Auto Primo / Wizytówki / AUTO MECHANIKA MAREK KRUCZKOWSKI
slimaczek89rz Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 o to to to to! dobrze robią
tomekhxc Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 ja robilem na watkemie tez dobrze robia , tylko cenowo 9 dych
gr8stuff Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Jedź do krasnego, obok orlena, tylko tam są 2 stacje, jedna obok drugiej. Dworaka omijaj szerokim łukiem. Jedź do tego od strony Łańcuta. Robiłem w grudniu, dostałem protokół pomiarów, gość mi wytłumaczył wszystko, a cenowo? 70 zł. Polecam ich wszystkim znajomym W Quattro też ustawią? Czytałem o nich na innym forum też ich polecali. Też mam zbieżność do roboty w quattro i polecali również Multimoto. Tylko, że tam cenowo 120zł + 20 zł za każdy punkt (chyba chodzi o każde koło które ustawiają) także mało konkurencyjni bo mi krzyknął 200zł.
slimaczek89rz Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 A czy w q zrobią to nie wiem. Dzwon, pytaj
Rekomendowane odpowiedzi