Cyrkiel Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 :hi: Panowie, od pewnego czasu zmagam się z brakiem mocy od samego dołu. Kiedyś autko ciągneło jak się należy, jednak ostatnio opada z sił. Jakieś pomysły może??? EGR wyczyszczony, przedwody od podciśnienia i nadciśnienia wymienione na nowe, dziury w dolocie nie znalazłem. Auto nie kopci, nie przepala oleju... Juz sam mam mętlik w głowie. Dzisiaj zrobiłem logi ale nie zabardzo się w nich łapię ( prosił bym o pomoc kogoś biegłego w tym temacię ) z góry dziękuję za wszelkie porady Logi statyczne MB VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Logi statyczne BS VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Logi dynamiczne VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM
miodzio992 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Masz dość małą dawkę ustawioną, zrób sobie 3,2-3,6 i bedzie lepiej się zbierać. A może padł Ci przepływomierz i dlatego słabiej ciągnie
Cyrkiel Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Tez tak myślałem, ze moze to przepływomierz? dzisiaj moze uda mi sie podmienić przepływke to dam znac...
miodzio992 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Mozesz podmienic a bylo cos robione z autem czy tak sam z siebie stracil moc ? Moglbys troche dawke paliwa mu zwiekszyc np na 3,5 to by lepiej sie zbieral
Rekomendowane odpowiedzi