Mario22 Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Opublikowano 30 Kwietnia 2014 VII MAJÓWKA Z S-T-K ZLOT POJAZDÓW TUNINGOWANYCH I SPORTOWYCH RYBNIK - Lotnisko "GOTARTOWICE" DATA : 17.05.2014 GODZ: 11:00 do 17:00 WSTĘP: 15zł/Kierowca+Auto 5zł/Osoba Konkurencje: -AUTO ZLOTU - Nagroda główna: TYSIĄC ZŁOTY ! -AIR BATLE -BEST STANCE -NAJŁADNIEJSZA ZABUDOWA -NAJŁADNIEJSZA KOMORA SILNIKA -NAJŁADNIEJSZA FELGA za wszystkie konkurencje przewidziane pamiatkowe statuetki oraz nagrody rzeczowe ponadto : -RZUT TURBINĄ -PRZECIĄGANIE "TIRA" Zapisy do wszystkich konkurencji przy bramie wjazdowej w godz. 10:00 - 13:00 PLAN ZLOTU: 11:00-12:00 - Otwarcie bram i przywitanie uczestników 12:00-16:00 - Prezentacja samochodów w konkursie na najładniejsze auto zlotu a w tym samym czasie: 12:00-15:00 - Prezentacje "zabudowy Car Audio" - Prezentacje "komory silnika" - Prezentacja "najładniejszej felgi" 13:00-16:00 - Konfrontacja Air Ride 14:00-15:00 - Konkurs "rzut turbiną" 15:00-16:00 - Przeciąganie "Tira" 16:00-17:00 - Ogłoszenie wyników oraz rozdanie pucharów i nagród 17:00-18:00 - Zamkniecie bram zlotu ATRAKCJE: - prezentacja samochodów sportowych oraz po tuningu - stoiska sponsorów z "akcesoriami" do sportu i tuningu - piwo oraz zimne napoje - kiełbaski i inne jedzonko - no i oczywiście samoloty Krótki regulamin konkurencji: NAJŁADNIEJSZE AUTO ZLOTU Najładniejsze auto zlotu bedzie oceniane przez komisje skladajaca sie z klubowiczy STK i oceniana bedzie w skali od 1-10 BEST STANCE Spasowanie kół z karoserią będzie oceniane przez komisje skladajaca sie z klubowiczy STK i oceniana bedzie w skali od 1-10. NAJŁADNIEJSZA ZABUDOWA -zabudowa bedzie oceniana przez komisje skladajaca sie z klubowiczy STK i oceniana bedzie w skali od 1-10 NAJŁADNIEJSZA KOMORA SILNIKA -komora silnika bedzie oceniana przez komisje skladajaca sie z klubowiczy STK i oceniana bedzie w skali od 1-10 NAJŁADNIEJSZA FELGA Felga bedzie oceniana przez komisje skladajaca sie z klubowiczy STK i oceniana bedzie w skali od 1-10 RZUT TURBINĄ rzut turbina odbywac sie bedzie w wyznaczonym miejscu przez organizatora. zawodnik musi stac przodem do rzutu i jedna noga musi byc na wyznaczonej lini rzutu. rzut moze byc wykonany jedna lub obiema rekami zachowujac przy tym szczegolna uwage. osoby pod znacznym wplywem alkoholu nie beda dopuszczane do tej konkurencji! PRZECIĄGANIE "TIRA" przeciaganie samochodu odbywac sie bedzie w wyznaczonym miejscu przez organizatora. kazdy zespol skladac sie bedzie z 5 osob. zatrzymanie czasu bedzie w momencie przejechania ciagnionego samochodu przez mete przednimi kolami.
Pucek Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Może i będę, mam tam aż 1km:decayed:
Mario22 Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Może i będę, mam tam aż 1km:decayed: Ja też chce wpaść ale zobaczymy jaka będzie pogoda robota itd itp. Dałem info o imprezie bo jest tam co roku dosyć przyjemnie i warto pojechać w wolnej chwili. Byłem 2 razy i oba było spoko.
Mario22 Opublikowano 12 Maja 2014 Autor Opublikowano 12 Maja 2014 Prognozy pogody nie napawają optymizmem ale może będzie dobrze
Pucek Opublikowano 16 Maja 2014 Opublikowano 16 Maja 2014 No i już wiadomo że odpadam, weekend w pracy:facepalm:
Mario22 Opublikowano 16 Maja 2014 Autor Opublikowano 16 Maja 2014 No i już wiadomo że odpadam, weekend w pracy:facepalm: Ja też ide do pracy ... ma cały dzień padać więc nie protestowałem i ide jutro na rano.
egon47 Opublikowano 16 Maja 2014 Opublikowano 16 Maja 2014 Nastąpiły zmiany przez pogodę i teraz ma to być ZLOT MOTORÓWEK STATKÓW i ŁODZI PODWODNYCH TUNINGOWANYCH I SPORTOWYCH
Majkel Opublikowano 16 Maja 2014 Opublikowano 16 Maja 2014 Ja też odpadam, jutro do roboty na 15.00 idę, zresztą pogoda jaka jest każdy widzi
Rekomendowane odpowiedzi