Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Zaślepienie EGR- zalety i wady

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

patent ze zbiorniczka od wspomaganie jest lepszy i wykonasz go w 20 minut bez żadnych narzędzi ,no po za opaskami i śrubokretem krzyżakowym i paru gumowych rurek :)

Opublikowano

vp-tdi powiedz więcej na ten temat:wink:

Opublikowano
vp-tdi powiedz więcej na ten temat:wink:

troche to podchodzi pod druciarstwo ale jak zdaje egzamin :whistling: ......... . zauważyłem ,że teraz nawet o 10mg na cykl auto dostaje wiecej ( świerzego ? ) powietrza ,do tego dolot suchutki ,turbo wczesniej troche mialo troche oleju ,teraz prawie nic ,a w zbiorniczku (o-c-t ) jest woda i troche oleju ( kawa z mlekiem ) wylewam go co 2-3 miesiace . ogólnie to prowizorka zrobiona bo nie mam czasu aby coś ładniejszeo wykonać .gotowe zestawy na allegro sa po 120zl a to to samo co moje tyle ze w metalowej obudowie i ładniejsze ,ja nikomu sie nie chwale co mam pod maska ( no bo poco ? ) i po zalozeniu pokrywy prawie nic nie widac

Opublikowano

Po wywaleniu egra i zalezeniu kolektora od awx np ja czuje roznice nie wiem moze to efekt placebo ale dobrze mi z tym :D ustaly siwe bąki po odpaleniu auta, lepsza dynamika, na dluzszych dystansach zauwazylem mniejsze spalanie dla mnie na plus :) procz klekotniecia przy wylaczaniu :D ale da sie przezyc

Opublikowano

jak ktos robi trasy to egr mozna wywalic ,spalanie sie nie zmieni ,ale po wiochach i miescie na krotkich odcinkach egr czasami sie przydaje

Opublikowano

oil catch tanka to lipa, więcej to szkodzi niż pomaga, olej w dolocie dodatkowo oczyszcza powietrze, doszczelnia wirnik turbo i uszczelnia dolot kosztem zasyfionego kolektora którego wystarczy raz na 10lat wypalić, niech każdy sam wyciągnie wnioski

Opublikowano
oil catch tanka to lipa, więcej to szkodzi niż pomaga, olej w dolocie dodatkowo oczyszcza powietrze, doszczelnia wirnik turbo i uszczelnia dolot

u mnie wiecej pomaga niz szkodzi a zadnych szkod jeszcze nie zauważyłem. za to w zbiorniku oct zauwazylem wode ktora na pewno zle wpływa na elementy stalowe/alu