Opublikowano 13 Października 200817 l No jak jeszcze pojawia sie moje fele, to bedzie pełen kox To tu poszły Twoje felunki
Opublikowano 13 Października 200817 l no panie kolego super - czekamy na efekt z felgami - jak na razie wszystko idzie w dobrym kierunku
Opublikowano 14 Października 200817 l Autor THX Fuas plany na najbliższe dni: -felgi od RS6 (5-ramienne) 18" -grill RS4 -optymalizacja glebiszczy :gwizdanie:
Opublikowano 14 Października 200817 l Tomek ..jak sie reguluje taki zawias ? Krzyniek mi coś sciemniał kiedyś ze po każdej regulacji trzeba ustawiać zbieżność ..prawda to ? Bo ja sie mało orientuje w sprawach gwincików .
Opublikowano 14 Października 200817 l Autor gwint się reguluje nakrętkami,sprężynę ściskasz albo rozciągasz. A jak amortyzatory zmieniasz to jedziesz ustawiać zbieżność , ja nie byłem no nie wiem, może niech się ktoś inny wypowie, ja dopiero zaczynam przygodę z tymi rzeczami. Moskal na pewno jest dużo niżej niż 40/40
Opublikowano 15 Października 200817 l czuje ze bedzie kolejny mega kozak w Avancie:D kazdy avant to kozak nie to co te sedany ..... :gwizdanie:
Opublikowano 15 Października 200817 l pfff;p ale z jednej strony to wasze avanty moga robic za ostatnia podroz z krematorum na cmentarz;p
Opublikowano 15 Października 200817 l Autor ...pffff no coś ty , ja se pyry wożę w sobotę z bazarku, 4x30kg worki wchodzą , a do sedana tylko 1 włożysz
Opublikowano 15 Października 200817 l Panie tomku:d tak ksiązkowo to Sedan ma wiekszy bagaznik od waszych ha!!
Opublikowano 15 Października 200817 l Autor Panie tomku:d tak ksiązkowo to Sedan ma wiekszy bagaznik od waszych ha!! ot i cała młodzież, wiedza książkowa, zero praktyki hyhyhy
Opublikowano 15 Października 200817 l no dobra.... i tak wolabym Avanta;p heheh a co do baganizka to tylko woze tam plecak na zajecia;p wiec wiecej nie potzreba;p
Opublikowano 16 Października 200817 l Czekam na fele.. Iverson w co nie wsiadze to robi z tego :gwizdanie:
Opublikowano 17 Października 200817 l Autor ...kurfa teraz się wykosztowałeś kupując B6 , ja sporo kasuję za wsiadanie do obcych aut, dasz radę, bo teraz ciężko z kredytami w bankach [br]Dopisany: 16 Październik 2008, 13:52_________________________________________________http://img227.imageshack.us/my.php?image=8xxxey9.jpg http://img510.imageshack.us/my.php?image=7dqg2.jpg