Opublikowano 10 Listopada 200817 l Autor ale by to kurfa wyglądało jak B7 podjeżdżam a mój dyr, jettą buahahaha
Opublikowano 10 Listopada 200817 l ale by to kurfa wyglądało jak B7 podjeżdżam a mój dyr, jettą buahahaha tak by to wyglądało: Popachniało avansem I wtedy idziesz do urzędu rejestrować się jako bezrobotny
Opublikowano 10 Listopada 200817 l ale by to kurfa wyglądało jak B7 podjeżdżam a mój dyr, jettą buahahaha nie pękaj zmieniaj dyras ma juz pewnie nowe plany A6 :gwizdanie:
Opublikowano 10 Listopada 200817 l Autor Adam pożycz auta mi na 1 dzień-zamieszania narobię w firmie hahaha
Opublikowano 10 Listopada 200817 l a to nie ma sprawy po rzeczoznawcy umyje auto i nie będzie tak sie rzucać w oczy jak teraz .....mam nadzieję że w środe przyjedzie ocenić szkode
Opublikowano 12 Listopada 200817 l a mial byc na 2/3 sezony........... jak zmienisz to krotka kariera bedzie tego avanta w twoich renkach...... a ladny jest :>
Opublikowano 12 Listopada 200817 l Iverson!!! Ty bedziesz wiedzial;p jakie ET i ile cali maja ori kolka 18 od Rsa?
Opublikowano 15 Listopada 200817 l Iverson!!! Ty bedziesz wiedzial;p jakie ET i ile cali maja ori kolka 18 od Rsa? Ktorego RSa?
Opublikowano 29 Grudnia 200817 l furka konkrecik tylko dobrego kola jej trzeba :> poczekaj aż wiosna przyjdzie ...pewnie z czymś konkretnym wyskoczy
Opublikowano 29 Grudnia 200817 l furka konkrecik tylko dobrego kola jej trzeba :> poczekaj aż wiosna przyjdzie ...pewnie z czymś konkretnym wyskoczy siakies 18" do tej gleby bylo by mega