Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AJM] The "Santorin Blue" thread str. 55 new photos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

mi tam nic nie dzwoni.

czas polerowania długi + pasty , mleczka i inne pierdoły...szczerze nie chciało mi się.

Te rurki są naprawdę dobrze zrobione , ale z ulterem to nie mają za dużo wspólnego :wink4:

[br]Dopisany: 28 Październik 2008, 13:38_________________________________________________

a dlaczego spawales ... ?
uciąłem stare do prostych, 1.5 cm wysunąłem bardziej niż ori i przyspawałem, jest jeszcze opcja przykręcenia na śrubkę z torxem :naughty:
Opublikowano

uciąłem stare do prostych, 1.5 cm wysunąłem bardziej niż ori i przyspawałem,

i wszystko jasne ...

Opublikowano

Końcuweczki super jak cale autko :). Powodzenia w dalszych modach.

Teraz wiem jak zalozyc moje koncuwki, bo mialem troche zagatki z tym :)

oby tak dalej Iverson

Opublikowano

Ja to bym sie chciał prosze kolegi Tomka dowiedzieć coś ..o tajemniczym opisie na GG w którym można było odczytać słowo ..

G A R R E T T :naughty:

Opublikowano
  • Autor

...ot zwykłe bajkopisanie :wink4:

...zbieranie gratów i takie tam :cool1: , niech to jedzie wkońcu choć trochę nie!!! :rolleyes:

Opublikowano

...ot zwykłe bajkopisanie :wink4:

...zbieranie gratów i takie tam :cool1: , niech to jedzie wkońcu choć trochę nie!!! :rolleyes:

A co już uzbierałeś ? :naughty::guma:

Kakie plany przyjacielu ? :decayed:

Standardowo turbo , fmic, wytryski , program ..czy planujesz jakiś cios prosto w jądra ? :decayed:

Opublikowano
  • Autor

standardowo, big T ,kolektor AWX, wtryski, fmic, program. autko do polatania na 2,3 sezony ,a później się zobaczy :naughty:

...co uzbierałem...hmmm czekam na odpowiedzi w 2 sprawach: turbo AWX lub ciekawsze BRD :naughty: i fmic, do końca listopada i później jazda...

Opublikowano

Jak chcesz podesle Ci namiary na kolesi gdzie ja kupiłem swoje turno od AWX..cena dobra :wink4:

Fmic chinol ? Wymiar standard czy gmerasz jakiś naprawdę męski rozmiar ? :naughty:

Opublikowano
  • Autor

AWX tylko nówka , fmic mniej więcej rozmiar taki jak u Sokoła , muszą pozostać halogeny i ma być jak najmniej widoczny :good:

Opublikowano

ooooo, wow :slina::good: to widze gruba sprawa bedzie....... pewnie z 2 z przodu KM bedzie??

Opublikowano

AWX tylko nówka , fmic mniej więcej rozmiar taki jak u Sokoła , muszą pozostać halogeny i ma być jak najmniej widoczny :good:

Sokoła FMIC jakiś taki mały..albo mi sie wydaje :mysli: ..ale jak taki styknie to nie ma co kombinować ..

Ja kupiłem turbulum bo b.małym przebiegu :wink4: Kolesie bedą mieli prawdopodobnie całego Leona Top Sport na części ..także jak bedziesz chciał pompki AL to moge podrzucić Ci do nich namiary ..może akurat rzucą dobra cene :wink4:

Opublikowano
  • Autor

ooooo, wow :slina::good: to widze gruba sprawa bedzie....... pewnie z 2 z przodu KM bedzie??

2xx nie osiągalne na takim setupie , nie rzucam cyfr bo co wyjdzie to wyjdzie i tyle , po co się rozczarowywać póxniej ,że padlina nie podołała...

Ragga zajmuję pompki...jak coś będziesz wiedział to daj znać :good:

ten fmic w zupełności styknie na takie mody :>

Opublikowano

Iverson nie drażnij, bo jak złapię wenę to też zacznę bebechy wymieniać :) na T BRD i Fmic'a :) bo większych pompek do mojego nie ma :) chociaż teraz i tak ładnie śmiga :)

Opublikowano
  • Autor

Bartek REZAJ :naughty:

Opublikowano

Kusi mnie jak cholera, w koncu kupuję zawias, pewnie w przyszłym tygodniu montaż, ale jeszcze się zastanawiam czy FK czy TEIN, FK 2 lata gwarancji a TEIN 1 rok, z czego TEIN to mega wypas z 6 stopniową regulacją twardości na przodzie i tyle.

Opublikowano

Kusi mnie jak cholera, w koncu kupuję zawias, pewnie w przyszłym tygodniu montaż, ale jeszcze się zastanawiam czy FK czy TEIN, FK 2 lata gwarancji a TEIN 1 rok, z czego TEIN to mega wypas z 6 stopniową regulacją twardości na przodzie i tyle.

TEIN :kox:

Opublikowano

Co nie tak z TEIN'em ?? Fast and Furious 0000 :)[br]Dopisany: 30 Październik 2008, 13:03_________________________________________________Pomyliłem się z regulacją :) Przeznaczone do użytku codziennego oraz na okazjonalne wyjazdy na tor. Jedno z bardziej popularnych modeli zawieszenia TEIN, posiada pełną regulacje wysokości, i aż 16 stopniowa regulacje twardości zarówno dla przednich i tylnych amortyzatorów.

d29e7974ed0f5c5e.jpg

Opublikowano

Z TEINEM wszystko ok :good:

Jakbym operował kapusta to nawet bym sie nie zatanawiał w porównaniu z FK :wink4:

Opublikowano

Koszt zakupu TEIN'a to ok 500 zł wyższy od FK, sorry Ive za zaśmiecanie tematu :embarrassed:

Opublikowano

- drewniane dekory

Bedziesz zmieniac tego drew-tronica..? :decayed: