Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AJM] The "Santorin Blue" thread str. 55 new photos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie, modzę 1,9tdi... wierne bestie z tych silników

Opublikowano

IVE landa furka :good: kiedy macie jakiegoś spocika bo luknol bym sobie w realu na nia :cool1: A cisza tam jakas u was w rejonie ,jak nie to przylec do nas do ostrowca daleko nie masz :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Dzięki, :notworthy: , Dudi więcej przebywam w Kaliszu niż w Tbg ale dzięki za zaproszenie , na pewno skorzystam. Ha spoty u nas, to rzeczywiście bolączka , ja czasami nie mam czasu , czasami mi się nie chce , w listopadzie będę miał więcej wolnego to coś zorganizuję , to zapraszam Waszą ekipę :good: .

Opublikowano

w Kaliszu? :naughty: ja tam jestem baaardzo często! może jakiś mikro spocik kiedyś na pizzy czy coś :)

Opublikowano
  • Autor

w Kaliszu? :naughty: ja tam jestem baaardzo często! może jakiś mikro spocik kiedyś na pizzy czy coś :)

to jak będziesz następnym razem to napisz , wczesniej to się ugadamy gdzieś :przebiegly::)
Opublikowano
:good::hi:
Opublikowano

AJU hihi ja praktycznie codziennie w Kaliszforni a Ivera ostatni raz spotkałem w Poznaniu :)

Opublikowano

łoo to będę się odzywał, daj numer na priva, w pzn też jestem co tydzień :naughty:

Opublikowano
  • Autor

AJU hihi ja praktycznie codziennie w Kaliszforni a Ivera ostatni raz spotkałem w Poznaniu :)

haha no tak to już jest :decayed::wink4:

łoo to będę się odzywał, daj numer na priva, w pzn też jestem co tydzień :naughty:

poszło :good:
Opublikowano

poszło też

Opublikowano
  • Autor

w najbliższym czasie swap hamulców na 312mm i wreszcie dekielki niestety nie Porsche (szkoda siana jak ktos sobie przywłaszczy) a RH , szykuję się też na kupno opon na lato , miałem robić lekki naciąg opon ale w moim użytkowaniu auta, to bezsensu. także na mikołaja pewnie parę gratów pod maskę się pojawi...hyhy

Opublikowano

Ive nie marudź tylko naciągaj opony :naughty:

Opublikowano

w najbliższym czasie swap hamulców na 312mm i wreszcie dekielki niestety nie Porsche (szkoda siana jak ktos sobie przywłaszczy) a RH , szykuję się też na kupno opon na lato , miałem robić lekki naciąg opon ale w moim użytkowaniu auta, to bezsensu. także na mikołaja pewnie parę gratów pod maskę się pojawi...hyhy

A co tam pod mach planujesz wcisnac GT22 :naughty:

Opublikowano
  • Autor

nie aż takim hardkorem nie jestem , zobaczymy na co wystarczą fundusze :decayed:

Opublikowano

No to poczekamy na wyniki :cool1:

Opublikowano
  • Autor

no to czekajta :decayed:

Opublikowano

Hybryda? :naughty:

Czy zmiana marki ? :przebiegly:

Opublikowano
  • Autor

zmiana marki dopiero wtedy , jak dizla do szczęścia nie będę potrzebował :cool1::decayed:

pierwsze zakupy dotarły , 1/3 stage I-breaks , poznajcie mojego nowego kolegę OTTO von Zimmermann :decayed:

Ts1tuam0.jpg

Ts1turP0.jpg

Opublikowano

jakies takie szare :mysli:

jak ja kupowałem 312mm to bez żadnych zabezpieczeń lakierniczych :mysli:

Opublikowano
  • Autor

no tu są, nawet na ulotce informacyjnej pisze aby nie ścierać tych zabezpieczeń , może miales używki hyhy :decayed::tongue4: