tomekxp2 Opublikowano 7 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 Teraz, WydRos napisał: Woszu już po urlopie?;) tylko spokojnie przy montażu Chyba tak, bo wczoraj wysłał :). Pomału, bez pośpiechu i będzie ok :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 7 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 Tez se chyba tego suba zamowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WydRos Opublikowano 7 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 Mozna znaleźć w dobrej cenie, a jest wart:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 7 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 Ale spotkac w ssumie tez by sie kiedys mozna na obczajke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WydRos Opublikowano 7 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 Do Tomka masz za daleko, wiec jak znajdziesz chwile wal, ja dziś auto oddałem na wycinkę DPf i spr turbo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 7 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 Chodzilo mi o Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WydRos Opublikowano 7 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 (edytowane) No to żaden problem jak już ci pisałem po bezalkoholowym i można się zgadac jak odbiorę auto to się zgadamy jesli szukasz to mów, coś ci tanio gdzieś wyrwę, Tomkowi podesłałem pare linków i pozamawial suba i skrzynki na narzędzia i jest zadowolony, na pomoc w założeniu kamerki tez może liczyc Edytowane 7 Września 2017 przez WydRos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 7 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekxp2 Opublikowano 8 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2017 (edytowane) W dniu 8.09.2017 o 00:02, WydRos napisał: No to żaden problem jak już ci pisałem po bezalkoholowym i można się zgadac jak odbiorę auto to się zgadamy jesli szukasz to mów, coś ci tanio gdzieś wyrwę, Tomkowi podesłałem pare linków i pozamawial suba i skrzynki na narzędzia i jest zadowolony, na pomoc w założeniu kamerki tez może liczyc Zgadza się :), dzieki za pomoc Edytowane 29 Października 2017 przez tomekxp2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4Bochnia Opublikowano 8 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2017 Witam , mam pytanie jak montuje sie dolne listwy na drzwiach ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WydRos Opublikowano 8 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WydRos Opublikowano 8 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2017 Chyba wlazłeś Tomkowi w temat, teraz zatrybilem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4Bochnia Opublikowano 10 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2017 Dzieki wielkiie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekxp2 Opublikowano 29 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 (edytowane) Witam, kolejny mały dodatek - cieszący oko . Edytowane 29 Września 2017 przez tomekxp2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MilUl Opublikowano 29 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 (edytowane) Te pokrętło jest z a3 czy aliexpres do b6 b7 ? P&P czy trzeba rzezbic ? Edytowane 29 Września 2017 przez MilUl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekxp2 Opublikowano 29 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 9 minut temu, MilUl napisał: Te pokrętło jest z a3 czy aliexpres do b6 b7 ? P&P czy trzeba rzezbic ? To pokrętło jest ori z A3 po lifcie. Kupiłem w idealnym stanie - rzadkość niestety i pasuje do B6/B7. Musisz rozebrać swoje stare pokrętło - są filmy na youtube jak to zrobić. Później trzeba rozebrać z A3 tak żeby nie uszkodzić. Przekładasz tylko pokrętło wewnętrzne z chromem - jest na zatrzask. Zewnętrzny "ring" zostaje z A4. Na forum chyba coś o tym było opisane :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekxp2 Opublikowano 2 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2017 Foto ze spotkania z weekendu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eddie92 Opublikowano 20 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 Takie pokrętło chyba u mnie tez wpadnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekxp2 Opublikowano 21 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 20 godzin temu, Eddie92 napisał: Takie pokrętło chyba u mnie tez wpadnie Polecam, nie drogi mod a cieszy oko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekxp2 Opublikowano 26 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 TEMAT DO ZAMKNIĘCIA, AUTO SPRZEDANE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi