adrian_z1Lodz Opublikowano 5 Maja 2014 Opublikowano 5 Maja 2014 Nie działa mi oświetlenie prawych przednich drzwi i oświetlenie podłogi z prawej strony. Obojętne które drzwi otworze to całe oświetlenie wnętrza świeci się prócz tego co wymieniłem. Czekam na pomoc bądź podesłanie takiego tematu jeśli kiedyś widzieliście bo ja jestem tutaj świeży. Z góry dziękuję
sylwiasty Opublikowano 6 Maja 2014 Opublikowano 6 Maja 2014 Witam. Mam to samo - obstawiam krańcówkę w zamku lub przełamany przewód w wiązce przechodzącej z drzwi w słupek. Nie ma niestety kiedy się za to zabrać, może w następny weekend rozbiorę drzwi i sprawdzę.
adrian_z1Lodz Opublikowano 7 Maja 2014 Autor Opublikowano 7 Maja 2014 Jutro za to się biore... Wczoraj na szybko jedynie sprawdziłem więc prąd dochodzi więc może słaba masa lub mikrostyk akurat który odpowiada za to... Dziś za to podłączałem tył głośników i sub... Jestem zadowolony z uruchomienia i dźwięku jaki usłyszałem Oczywiście ktoś wcześniej nie miał pojęcia w ogóle o tym co robi i powycinał wszystkie możliwe ori kostki i wszystko było poskręcane... ogólem jedna wielka kupa
sylwiasty Opublikowano 8 Maja 2014 Opublikowano 8 Maja 2014 Jutro za to się biore... Wczoraj na szybko jedynie sprawdziłem więc prąd dochodzi więc może słaba masa lub mikrostyk akurat który odpowiada za to... ... To daj znać co wyszło.
adrian_z1Lodz Opublikowano 10 Maja 2014 Autor Opublikowano 10 Maja 2014 Jutro za to się biore... Wczoraj na szybko jedynie sprawdziłem więc prąd dochodzi więc może słaba masa lub mikrostyk akurat który odpowiada za to... ... To daj znać co wyszło. Brak czasu ciężko stwierdzić znajomy jakoś ma podłączyć inną pompke od centralnego powiedział że to też często pomaga gdyż stara może być przybrudzona lub wilgotna... za to dziś zauważyłem wyciek oleju ale nie wiem skąd przybliżenie to na wysokości bloku a miski olejowej... jutro będzie mycie i diagnoza skąd leci... mam nadzieje że to jakas drobnostka... wczoraj za to byłem zmuszony wymienić czujnik tmp cieczy... zakupiony ORI 50zł... i oczywiście dzisiaj zakupiłem RONAL BOLERO 17" et45 za 520zł... opony na śmieci 215/50/17 dwie jeszcze takie na sezon w miare... w poniedziałek kupno nowych 225/45/17
Rekomendowane odpowiedzi