kiblos Opublikowano 5 Września 2008 Autor Opublikowano 5 Września 2008 strasznie to denerwuje jak długo bardzo długo trzeba kręcić
wesz82 Opublikowano 5 Września 2008 Opublikowano 5 Września 2008 strasznie to denerwuje jak długo bardzo długo trzeba kręcić acha kumam chodzi o te fajne maniurki :polew: wiec nie powiem ci dokladnie bo nie stalem ze stoperem ale okolo 2-3sekund
kiblos Opublikowano 6 Września 2008 Autor Opublikowano 6 Września 2008 to zakładam bo mie nierz zajmuje to koło minuty i nie chodzi o piękne panie ale ogólnie to denerwuje
bumar Opublikowano 7 Września 2008 Opublikowano 7 Września 2008 Panowie i co pomogło w waszej sytuacji?Ja mam podobny problem a mianowicie jak dłużej postoi samochód to po odpaleniu zaczynają falowac obroty i gaśnie nie mam wpływu na dodawanie gazu.Za drugim razem jak odpali to chodzi bez zarzutu.Dodam że mam audi a4 1.8 adr
wesz82 Opublikowano 7 Września 2008 Opublikowano 7 Września 2008 Panowie i co pomogło w waszej sytuacji?Ja mam podobny problem a mianowicie jak dłużej postoi samochód to po odpaleniu zaczynają falowac obroty i gaśnie nie mam wpływu na dodawanie gazu.Za drugim razem jak odpali to chodzi bez zarzutu.Dodam że mam audi a4 1.8 adr Tak bynajmniej zminimalizowało ten problem prawie do zera tzn autko nie gaśnie i obroty bardziej stabilne. Kolego kiblos a mierzyłeś ciśnienie paliwa???
ajax Opublikowano 7 Września 2008 Opublikowano 7 Września 2008 Panowie i co pomogło w waszej sytuacji?Ja mam podobny problem a mianowicie jak dłużej postoi samochód to po odpaleniu zaczynają falowac obroty i gaśnie nie mam wpływu na dodawanie gazu.Za drugim razem jak odpali to chodzi bez zarzutu.Dodam że mam audi a4 1.8 adr Tak bynajmniej zminimalizowało ten problem prawie do zera tzn autko nie gaśnie i obroty bardziej stabilne. Kolego kiblos a mierzyłeś ciśnienie paliwa??? Dokladnie Z pomoca kolegi wesz zrobilem ten sam zabieg i koniec problemu ... aha i w moim przypadku cisnienie paliwa bylo ok. Pozdrawiam
wesz82 Opublikowano 9 Września 2008 Opublikowano 9 Września 2008 kolego kiblos zmierz ciśnienie paliwa z na przewodzie powrotnym jeżeli będzie dość dobre to zamontuj zaworek. Ajax co dwie głowy to nie jedna
kiblos Opublikowano 9 Września 2008 Autor Opublikowano 9 Września 2008 dość to znaczy jakie??a zawór mam monatować na przewodzie dolotowym a nie powrotnym przecież tak??
wesz82 Opublikowano 9 Września 2008 Opublikowano 9 Września 2008 dość to znaczy jakie??a zawór mam monatować na przewodzie dolotowym a nie powrotnym przecież tak?? masz zmierzyć na przewodzie powrotnym ale najlepiej zrób to pod maską a nie w bagażniku tak zawór na dolotowym jak najbliżej pompy paliwa. nie wiem jaka musisz uzyskac wartość ale jak zapodasz wątek lub pewnie głęboko poszukasz to bedziesz wiedział,nawet osoba która będzie mierzyła ciśnienie powinna wiedzieć czy jest ok.
kiblos Opublikowano 9 Września 2008 Autor Opublikowano 9 Września 2008 heh a nie wiem czy będzie wiedziała bo robię wszystko w serwisie fiata bo znajomy tam pracuje.
Rekomendowane odpowiedzi