Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

eibach - 30 mm - ktoś posiada ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Potrzebowałbym sprawdzić jak wygląda samochód a4 b5 110 km sedan na takich sprężynach. Ktoś może ma taki zestaw i pokazałbym mi fotkę gdzie będzie widoczny odstęp między oponą a nadkolem ?

Oczywiście proszę napisać jaki silnik, wymiary opon. Chciałbym zobaczyć jak to wizualnie wygląda. Na forach nic nie znalazłem, a chciałbym jakieś prawdziwe zdjęcie.

Opublikowano

Zajrzyj do mojego wątku, u mnie siedzą Eibachy -30 :)

Zawieszenie to 1BA, felgi 17/7 i opony 205/50

Opublikowano
  • Autor

Dzięki takiej odpowiedzi oczekiwałem :) Jak dla mnie to świetnie wygląda u Ciebie :)

Masz 1.6 benzynę, a ja 1.9 tdi. Silnik więcej waży, zastanawiam się czy przód nie będzie za nisko siedział. U Ciebie jest idealnie jak dla mnie.

Jakby ktoś miał jeszcze inne to też chętnie obejrzę.

Opublikowano

Einbach? Co to za sprezyny?

Opublikowano
  • Autor

Podróbki eibachów :D

Temat oczywiście o sprężynach eibach

Opublikowano

Ja mam zamontowane Eibachy -30 do a4 b5 1.9TDI 115 KM avant, opony 205/55/16, zdjęcie wrzucę jutro, wysokość 65,5-66cm

Opublikowano
  • Autor
Ja mam zamontowane Eibachy -30 do a4 b5 1.9TDI 115 KM avant, opony 205/55/16, zdjęcie wrzucę jutro, wysokość 65,5-66cm

Świetnie :) Jak możesz to napisz też numery sprężyn. Bo zacząłem czytać i widzę że jest kilka numerów. Jestem ciekaw jak to u Ciebie wygląda :)

Opublikowano

Kolego też właśnie rozważam zakup tych sprężyn i po obejrzeniu fotek u Kolegi TrollGun utwierdzam się w przekonaniu, że to będzie chyba najlepszy wybór. Niżej nie ma sensu.

Opublikowano

Świetnie :) Jak możesz to napisz też numery sprężyn. Bo zacząłem czytać i widzę że jest kilka numerów. Jestem ciekaw jak to u Ciebie wygląda :)

Ja mam zawieszenie 1BV, sprężyny idą te same co do 1BE, długość sprężyny luzem wynosi 33cm, tyle samo co oryginalna, liczba zwoii 8,5, w oryginalnej 7,25

Numer sprężyny 1536002

CIMG5860.jpg

CIMG5854.jpg

CIMG5856.jpg

CIMG5859.jpg

Opublikowano
  • Autor

Z tego co widzę to klasa :) Dzięki raz jeszcze Wam za te zdjęcia. Wysokość według mnie jest optymalna na Polskie drogi. Dzięki :)