piocio83 Opublikowano 15 Maja 2014 Opublikowano 15 Maja 2014 Witam, Panowie mam taki problem, urwała mi się śruba od mocowania przedniego zderzaka ta która jest wkręcana w odbój od dołu,śruba to nie problem,problemem jest ta kostka z gwintem która siedzi w belce i moje pytanie jak to się nazywa i czy można to dostać w sklepie?
Icek88 Opublikowano 22 Maja 2016 Opublikowano 22 Maja 2016 (edytowane) Witam. Jak kolega wyzej pisal tak i ja sie przylacze. Idzie gdzies dostac te fikusne kostki. Edytowane 22 Maja 2016 przez Icek88
piocio83 Opublikowano 5 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2016 Cześć,ja dorwałem taką kostkę z używanego zderzaka,może być z rozbitka polataj po szrotach teraz już coraz więcej B5-tek mają
Krzysiek6623 Opublikowano 13 Czerwca 2016 Opublikowano 13 Czerwca 2016 Albo kup cały odbój... Koszt też nie będzie wielki.
piocio83 Opublikowano 13 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 13 Czerwca 2016 (edytowane) Kolego te kostki znajdują się w belce w zderzaku,a nie w odboju,są aluminiowe,a więc z czasem alu się utlenia i nie idzie tego odkręcić kostka obraca się w belce, apowinna być zablokowana a odbój też uszkodziłem wycinając tą śrubę od mocowania zderzaka Edytowane 13 Czerwca 2016 przez piocio83
Rekomendowane odpowiedzi