grzes791 Opublikowano 17 Maja 2014 Opublikowano 17 Maja 2014 Witam wszystkich jeżeli to możliwe to prosiłbym o jakieś porady a więc tak jak w temacie dół zbiera się ładnie dochodzi do 2,500tys obr i niestety łapie zamułkę brak jakichkolwiek błędów z góry bardzo dziękuję za podpowiedzi
KkLuki Opublikowano 17 Maja 2014 Opublikowano 17 Maja 2014 właśnie mam to samo na czwartek jestem umówiony do mechanika,wspomnę tylko że to już chyba piąty z kolei i jestem dalej w d*pie
grzes791 Opublikowano 17 Maja 2014 Autor Opublikowano 17 Maja 2014 czyli nie jestem sam ja też mam już dość posprawdzałem zawory dv ,N75(podczas sprawdzania vagiem cyka więc obstawiam że jest dobry) cały układ ciśnieniowy i dalej to samo zastanawiam się jeszcze nad tą sztangą co jest przy turbinie tylko nie wiem jak ona powinna działać u mnie jest wyciągnięta na maxa i dopiero jak jej podkręcę wysokie obroty to ruszy się jakieś 2 może 1,5 cm i to wszystko pozdrawiam .
Galetto Opublikowano 17 Maja 2014 Opublikowano 17 Maja 2014 właśnie mam to samo na czwartek jestem umówiony do mechanika,wspomnę tylko że to już chyba piąty z kolei i jestem dalej w d*pie A czy któryś z nich robił logi dynamiczne??
KkLuki Opublikowano 18 Maja 2014 Opublikowano 18 Maja 2014 W czwartek właśnie mam nadzieję że facet dokładnie wszystko zrobi, bardzo dużo ludzi gościa chwali to zobaczymy co wymodzi.
Rekomendowane odpowiedzi