Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AHU] Jakiej firmy pompę zakupić ??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam problem z pompa wspomagania. Ta z która zakupiłem auto pożyła 4 miesiące, zaczęłą wyć: diagnoza mechanika pompa pada- wymieniłem na używkę. Ta pochodziła ponad pół roku, po zdjęciu paska wyczuwam na niej luz, na wałku ma wyciek płynu i zaczęła wyć.

Wkurzyłem się ale widze, że przysłowie chytry dwa razy traci sprawdziło się.

Nowa uzywana pompa dała ciała .... .

I teraz pytanie do was gdzie za przyzwoite pieniądze można kupić nową pompę wspomagania ?? Jaką markę możecie polecic?? Czy te sprzedawane na allegro są dobre ??

Opublikowano

Na pewno orginalną :) żaden zamiennik,no chyba że dobrej firmy.A z użwyanymi jest tak że czasem pochodzą dłużej,ale b5 mają już swoje lata i swoje przebiegi.Podeślij linki z allegro :)

Opublikowano

Kup sobie tylko ORYGINALNĄ używke lub nową ja kupiłem na Allegro od gościa z krakowa Nową mówił że Oryginał a to była podróba PADŁA po dwuch miesiącach jazdy ale gość oddał mi kase za nią i kupiłem UŻYWKE ORYGINALNĄ z A4 z 98 roku i już jeżdze na niej ponad pół roku i jest ok ale gość na tą używke dał mi 1 miesiąć gwarancji .Według mnie tylko ORYGINAŁ UZYWKA LUB NOWA ALE JEŚLI MASZ PEWNOŚĆ ZE TA NOWA JEST ORYGINALNA.(tylko zwróć uwage ile ma BARÓW) :mysli:

Opublikowano

Na nową masz/ powinieneś /mieć dwa lata gwaracji.Ale różnie to bywa z uwzględnieniem.Jak kupisz poproś paragon. :)

Opublikowano

lepiej używana oryginalna niż nowa podróba :good:

Opublikowano
  • Autor

Dzięki wielkie za wszelkie sugestie. Będę szukał oryginału.

Opublikowano

Ja polecam nową - ale tylko ZF.

Używki w tych rocznikach to spore ryzyko, już powoli szykują się do padnięcia...

Opublikowano
  • Autor

Zakupiłem nową pompę: KYB ma znaczki AUDI VW. Mechanior załatwił za przyzwoitą cenę 400 PLN. Na razie działa bez problemu i aby tak dalej. Dzięki wszystkim za sugestie odnośnie zakupu.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

kupiłem chińską na allegro za 230 zł bo moja miała być do niczego i okazało sie że to sprzęgiełko alternatora a nie pompa,czekam co by sie coś w niej uszkodziło a tu nic - jak jest coś dobre to będzie pracowało,a co orginały się nie psują - a kasa większa >

pozdrawiam. :good: