master_a4 Opublikowano 1 Września 2008 Opublikowano 1 Września 2008 Witam wszystkich serdecznie Zakupiłem a4 2000rok 2.4 benzynka Quattro i mam problem z klimatyzacją, nie działa. Podłączałęm pod komputer i wyskoczył mi błąd (włącznik ciśnieniowy klimatyzacji F-129 przerwa lub zwarcie) nie wiem jak tą usterke zlikwidować, jeśli wymaga usunięcia w warsztacie to jakie koszta wchodzą w grę. Z góry dziękuję za porady. POzdrawiam
Gość Iceman Opublikowano 2 Września 2008 Opublikowano 2 Września 2008 ten bład wyskakuje najczesciej jak niema gazu w układzie klimy
domelq Opublikowano 2 Września 2008 Opublikowano 2 Września 2008 Ja też się spotkałem z tym błędem. Jak dobiłem klimę, błąd zniknął...
master_a4 Opublikowano 2 Września 2008 Autor Opublikowano 2 Września 2008 wcześniej przed podłączeniem pod komputer nabijałem klimę bo wydawało mi się że to jest głowny mankament,a tu po nabiciu nadal nie działą:/
Gość Iceman Opublikowano 2 Września 2008 Opublikowano 2 Września 2008 jak masz nabita klime ,to masz presa do wymiany albo wiazke uszkodzona
master_a4 Opublikowano 12 Września 2008 Autor Opublikowano 12 Września 2008 dziś wstawiałęm na zamianę zastępczego presa i nadal klima nie hula:( ponoć gdzies przewa na przewodach jest. czy ktoś wie w którym miejscu najczęściej dochodzi do przetarcia lub uszkodzenia wiązki przewodów?
Rekomendowane odpowiedzi