adrian92 Opublikowano 23 Maja 2014 Opublikowano 23 Maja 2014 Witam, niedawno kupiłem b7 kombi sline i powoli odkrywam je, dziś testowałem alarm i wg mnie sygnał jest dość cichy, dobiega z bagażnika, istnieje możliwość żeby wył głośniej? np podłączenie go pod klakson.. pozdrawiam
choco Opublikowano 23 Maja 2014 Opublikowano 23 Maja 2014 To jakaś przypadłość w b6, b7. U mnie też jest cichszy od Nokia 3310 Ktoś pisał kiedyś na forum o zalanym głośniku itd. Nigdy tego nie próbowałem poprawić, także nie wiem co jest przyczyną, no ale generalnie chyba sporo osób ma z tym problem.
adrian92 Opublikowano 24 Maja 2014 Autor Opublikowano 24 Maja 2014 az tak cichy to nie jest ;p https://www.youtube.com/watch?v=tJ6MPGzNRZQ ale z domu słabo go słyszę a samochód stoi 5m od drzwi.
turbobastard Opublikowano 24 Maja 2014 Opublikowano 24 Maja 2014 chyba predzej uslyszysz pieska zostawionego w aucie niz ten alarm ?
marcin78 Opublikowano 25 Maja 2014 Opublikowano 25 Maja 2014 to oryginalny alarm, nic nie zrobisz. U mnie to samo. Oddałem auto to speców od alarmów i nic nie zdziałali.
adrian92 Opublikowano 26 Maja 2014 Autor Opublikowano 26 Maja 2014 chyba predzej uslyszysz pieska zostawionego w aucie niz ten alarm ? no akurat mój pies to cichy i nie szczeka na nic, wiec zostaje alarm :grin: to oryginalny alarm, nic nie zrobisz. U mnie to samo. Oddałem auto to speców od alarmów i nic nie zdziałali. szkoda, myślałem ze jest możliwość podpięcia się pod klakson np.
turbobastard Opublikowano 26 Maja 2014 Opublikowano 26 Maja 2014 Wiem wiem, mialem okazje poznac pieska w sobote Pozdro!
bobikos Opublikowano 26 Maja 2014 Opublikowano 26 Maja 2014 Uszkodzeniu ulega sama syrena i należy ją wymienić jeśli bardzo cicho działa. Pasują od wielu innych modeli audi i vw.
Rekomendowane odpowiedzi