Tzieland Opublikowano 29 Maja 2014 Opublikowano 29 Maja 2014 Moze po to zeby kolegę uświadomić w tym temacie, a Twoja wypowiedz nic do niego nie wnosić więc daruj sobie tego typu stwierdzenia Kolego ale twoje wypowiedzi tez go w niczym nie uswiadomily jesli tak do tego podchodzisz. Bo zamiast wytlumaczyc o co chodzi to strzelasz fachowymi nazwami A ty skoro sie tak dobrze na tym znasz i dlugo w tym siedzisz to powinienes lepiej podejsc do tematu i wyjasnic wszystkie zwroty itp. Szczegolnie ze w pierwszym poscie napisane jak byk ze kolega jest laikiem w tych sprawach
skrab Opublikowano 29 Maja 2014 Autor Opublikowano 29 Maja 2014 Moze po to zeby kolegę uświadomić w tym temacie, a Twoja wypowiedz nic do niego nie wnosić więc daruj sobie tego typu stwierdzenia Kolego ale twoje wypowiedzi tez go w niczym nie uswiadomily jesli tak do tego podchodzisz. Bo zamiast wytlumaczyc o co chodzi to strzelasz fachowymi nazwami A ty skoro sie tak dobrze na tym znasz i dlugo w tym siedzisz to powinienes lepiej podejsc do tematu i wyjasnic wszystkie zwroty itp. Szczegolnie ze w pierwszym poscie napisane jak byk ze kolega jest laikiem w tych sprawach I o to mi właśnie chodzi,tyle jest tych maszyn na allegro, dlatego sie pytam bo nie wiem czy się pchać w taki interes,a jestem zielony w takich sprawach,,teraz jest cieżko sie z czymkolwiek wychylić bo konkurencja nie śpi....
Tzieland Opublikowano 29 Maja 2014 Opublikowano 29 Maja 2014 Wg mnie wtryskarka to dobry kierunek. Tylko najpierw musialbys zrobic rozeznanie w okolicy co ewentualnie moglbys sprzedac lub czy u kogos moglbys sie podnajac jako podwykonawca. Wazne jest tez miejsce bo wtryskarka powinna miec jakies odprowadzenie powietrza, ktore ma specyficzny ostry zapach. Tak wiec w garazu raczej bys nie mogl jej uzywac Ale niech kolega soviet sie wypowie skoro w tym siedzi bo ja zdaje relacje tego co bylo u mnie w firmie i co podpatrzylem przez 3 lata pracy No i wg mnie na poczatek lepiej uzywke. Moze z jakiejs licytacji komorniczej? Czesto mozna znalezc rzeczy z fabryk ktore nie daky rady na naszym rynku
skrab Opublikowano 29 Maja 2014 Autor Opublikowano 29 Maja 2014 A mogli byście podsunąć jakiegoś linka tych maszyn z allegro żeby była jakaś w miarę i za rozsądną cenę.
Tzieland Opublikowano 29 Maja 2014 Opublikowano 29 Maja 2014 A mogli byście podsunąć jakiegoś linka tych maszyn z allegro żeby była jakaś w miarę i za rozsądną cenę. Z tym to juz nie pomoge bo nie mam zielonego pojecia jakie sa ceny :/
skrab Opublikowano 30 Maja 2014 Autor Opublikowano 30 Maja 2014 Np.coś takiego'' Wtryskarka Monomat FO 200/80 (4272073719) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. lub taka WTRYSKARKA WINDSOR SP 130 DO / 180 DD (4277828278) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. ---------- Post dopisany at 23:03 ---------- Poprzedni post napisany at 22:31 ---------- Z resztą o czym ja maże ,np, jak jeden komplet 100sztuk łyżeczek jednorazowych można kupić za 3zł to jaki jest sens produkcji, to jest nie opłacalne można zakończyć dyskusje zostaje przy tym co jest ha ha ha....
Rekomendowane odpowiedzi