seba.jedesign Opublikowano 26 Maja 2014 Opublikowano 26 Maja 2014 Witam! Postanowiłem zmienić delikatnie standardowy dyfuzor w mojej B8 oklejając ją folią carbon. Robota wyszła na medal ,w rzeczywistości wygląda to na więcej .Znajomy się postarał . Oto kilka zdjęć :
wrclaguna Opublikowano 27 Maja 2014 Opublikowano 27 Maja 2014 Tylko tylny dyfuzor ? ja bym jeszcze lusterka zewnetrzne obkleił
seba.jedesign Opublikowano 27 Maja 2014 Autor Opublikowano 27 Maja 2014 Prawde mowiac zrobiłem to na poczatek na probe,mysle jeszcze o przednim zderzaku,a dokładnie o tym kawałku ktory jest pod grilem z tymi piecioma krótkimi poprzeczkami.
Gibons Opublikowano 27 Maja 2014 Opublikowano 27 Maja 2014 Wygląda całkiem fajnie dawaj jeszcze listwy progowe s-line w carbonie lusterka i coś przy przednim zderzaku. Przy Twoim kolorze to będzie łądnie wyglądać. Na białym też by robiło robotę
lorekA4 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Hej, i jak carbon się trzyma i nie ma problemu przy wydechu? Byłem w firmie która okleja i powiedzieli że powierzchnia jest chropowata i może odłazić no i temperatura od wydechu może też negatywnie wpłynąć na okleinę. Jak jest u Ciebie?
seba.jedesign Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Hej, i jak carbon się trzyma i nie ma problemu przy wydechu? Byłem w firmie która okleja i powiedzieli że powierzchnia jest chropowata i może odłazić no i temperatura od wydechu może też negatywnie wpłynąć na okleinę. Jak jest u Ciebie? Też miałem taką obawę na początku, ale znajomy twierdził że siądzie jak złoto.Na razie nic kompletnie się nie dzieje,nic się nie odkleja, wszystko jest w porządku,auto raz w tygodniu jest myte.Ciekawe jak po zimie -to mnie interesuje
lorekA4 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Hej, i jak carbon się trzyma i nie ma problemu przy wydechu? Byłem w firmie która okleja i powiedzieli że powierzchnia jest chropowata i może odłazić no i temperatura od wydechu może też negatywnie wpłynąć na okleinę. Jak jest u Ciebie? Też miałem taką obawę na początku, ale znajomy twierdził że siądzie jak złoto.Na razie nic kompletnie się nie dzieje,nic się nie odkleja, wszystko jest w porządku,auto raz w tygodniu jest myte.Ciekawe jak po zimie -to mnie interesuje Oooo bardzo dobra wiadomość, więc umawiam się na oklejanie Firma nie da mi gwarancji i mówili że okleją na moją odpowiedzialność. 150zł można wydać nawet raz w roku
seba.jedesign Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Hej, i jak carbon się trzyma i nie ma problemu przy wydechu? Byłem w firmie która okleja i powiedzieli że powierzchnia jest chropowata i może odłazić no i temperatura od wydechu może też negatywnie wpłynąć na okleinę. Jak jest u Ciebie? Też miałem taką obawę na początku, ale znajomy twierdził że siądzie jak złoto.Na razie nic kompletnie się nie dzieje,nic się nie odkleja, wszystko jest w porządku,auto raz w tygodniu jest myte.Ciekawe jak po zimie -to mnie interesuje Oooo bardzo dobra wiadomość, więc umawiam się na oklejanie Firma nie da mi gwarancji i mówili że okleją na moją odpowiedzialność. 150zł można wydać nawet raz w roku Dokładnie jak mówisz, choć ja zapłaciłem dużo mniej
mcemsi Opublikowano 21 Grudnia 2014 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Ma ktoś z kolegow namiary gdzie takiego czegoś mozna na Śląsku dokonać ?
demas Opublikowano 8 Stycznia 2015 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Ja z kolei prosiłbym o jakieś namiary na usługę na Lubelszczyźnie
moglaj80 Opublikowano 8 Marca 2015 Opublikowano 8 Marca 2015 mam cos nowego no moze to az takie nowe nie jest ale nazywa sie hydrografika i nie jest to duzo drozsze od foli a napewno duzo trwalsze poczytajcie sobie w necie ja znalazlem firme we wroclawiu i za gril caly w karbonie zaplace 300 a robi efekt i do tego masz wielki wybor cargonu chodzi o rozne stroktory i kolory. Milego dzionka
wkowal10 Opublikowano 24 Listopada 2015 Opublikowano 24 Listopada 2015 A dyfuzor do obklejania demontować czy na samochodzie?
Rekomendowane odpowiedzi