Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wydobycie hasła do ftp z Total Commandera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Pany:hi:

Sprawa wygląda następująco : mam 2 laptopy.Na jednym TC ze skonfigurowanym połaczeniem (wystarczy tylko wybrać i samo się łączy)

i 2 który ma świeżo instalowanego TC.

Potrzebuję jakoś wydobyć hasło do ftp.Da się to jakoś zrobić ? Login,sesję,nazwę hosta (port) posiadam .

Opublikowano

Kolego hasła nie da się wydobyć bo jest zahaszowane ale możesz przekopiować cały plik z ustawieniami z tego jednego na ten drugi i na kilkadziesiąt innych i z każdego się połączysz przez ftp ale hasła nie poznasz :wink:

a zapomniał bym te ustawienia znajdują się w w pliku wcx_ftp.ini nie pamiętam teraz ścieżki bo zlaeży to od systemu w XP było zdaje się w innej lokalizacji niż np. w Win 7 ale jak masz TC to sobie go znajdziesz :wink:

Opublikowano
  • Autor

Okk dzięki . Tak zrobię :decayed:

Opublikowano

poszukaj pliku wcx_ftp.ini (zrób kopie zapasową), skopiuj go i podmień go na drugim komputerze - najprostsze rozwiązanie

Opublikowano
Kolego hasła nie da się wydobyć bo jest zahaszowane ale możesz przekopiować cały plik z ustawieniami z tego jednego na ten drugi i na kilkadziesiąt innych i z każdego się połączysz przez ftp ale hasła nie poznasz :wink:

nieprawda :decayed:

na problemy z hasłami w TC pomaga mi Windows (Total) Commander FTP Password Ripper

Opublikowano

Cześć, ewentualnie sprawdź ten soft: Total Commander Password Recovery Tool - Download - Instalki.pl

I nawet Freeware :wink:

Opublikowano

na problemy z hasłami w TC pomaga mi Windows (Total) Commander FTP Password Ripper

Jeśli Ci nie szkoda utraty danych to zawsze jakaś alternatywa.

Generalnie większość tych dodatków posiada w sobie trojana więc lepiej uważać co się instaluje w systemie.

Te które opisaliście w postach również

Opublikowano

Link który podałem jest czysty i nie zawiera dodatków i niespodzianek o których piszesz.

Specjalnie sprawdziłem dwoma aktualnymi programami IS:

1. AVG Internet Security

2. Norton 360

Oczywiście na dwóch kompach :)

Opublikowano

Jeśli Ci nie szkoda utraty danych to zawsze jakaś alternatywa.

Generalnie większość tych dodatków posiada w sobie trojana więc lepiej uważać co się instaluje w systemie.

Te które opisaliście w postach również

nigdy nie miałem problemu z trojanami, zwłaszcza, że programy te ściągam ze stron na których widnieje informacja o "czystości" ściąganych programów (są to raczej znane serwisy) i mam zainstalowane zawsze aktualne programy anty-wirusowe

Opublikowano
  • Autor

Pobrałem któryś z programów,który odczytuje kropki wpisane w hasło i się udało :naughty: