blutucz Opublikowano 12 Czerwca 2014 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Witam wszystkich ponownie Po kradziezy a4 b7 i dluuuuugich poszukiwaniach w koncu dorobilem sie nowego starego dupowozu Szukajac samochodu pod uwage bralem tylko i wylacznie 3 modele a mianowicie: -A6 C6 3,0TDI -BMW E61 530D -A4 B7 3,0TDI ...i tak oto sie stalo, jestem posiadaczem pierwszego w moim zyciu BMW Samochod kupiony od niemca z garazu, bezwypadkowy, zadbany i z przebiegiem 282tys km. Silnik 3,0 diesel 231km z automatem 6biegowym. Na wyposazeniu m.in. -bi xenon -przyciemnione szyby -podgrzewane fotele -naglosnienie HiFi -skorzane fotele komfort w pelnej mozliwej el. regulacji z pamiecia -kierownica multifunkcyjna i el regulowana z pamiecia -klimatronik 2 strefowy -panoramiczny szyber + el roleta -nawi profesional -pdc x2 z wizualizacja na ekranie -8x air bag -czujnik deszczu/swiatla -lusterka el,podgrzewane,fotochromatyczne i el skladane z pilota -wspomaganie servotronic -zawieszenie pneumatyczne -alu 18 letnie i 17 na zime -odpalanie na guzik oraz wiele wiele innych Zdjecia dodam jak tylko zrobie
mojeA4 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Opublikowano 12 Czerwca 2014 No gratuluje zakupu, juz któryś z kolei jestes z e60 w garażu z forum
skovroon Opublikowano 12 Czerwca 2014 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Tak jest.. dawać focisze:wink: -zawieszenie pneumatyczne - tylko z tyłu
mojeA4 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Cos sie przy tym zawieszeniu robi czy nic? Ustawia sie manualnie czy nie?
mojeA4 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Musze Hugo zrobi dział obok inne marki także bmw
soolek Opublikowano 13 Czerwca 2014 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Już kiedyś był pomysł, żeby sobie zrobić wątek nt. BMW. Wątek nawet był jakiś czas, ale większość się strasznie oburzyła i skasowane go, więc wątpię aby się coś takiego utrzymało.
Kriss SierraFan Opublikowano 13 Czerwca 2014 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Bez przesady, to forum A4...
PABLO Opublikowano 13 Czerwca 2014 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Bez przesady, to forum A4... Ale 100 x lepsze niż forum BMW i osoby w bemkami również siedzą na nim Zrób i wstaw fotki bo temat pójdzie do kosza
blutucz Opublikowano 13 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 13 Czerwca 2014 Bez przesady, to forum A4... Ale 100 x lepsze niż forum BMW i osoby w bemkami również siedzą na nim Zrób i wstaw fotki bo temat pójdzie do kosza Co do forum to sie zgodze ze tez nawet majac BMW wole zalozyc temat tutaj niz gdzie indziej a fotki zrobilem na szybko i juz daje ---------- Post dopisany at 22:34 ---------- Poprzedni post napisany at 22:23 ----------
Kriss SierraFan Opublikowano 13 Czerwca 2014 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Kiedy dasz mi oblecieć rondo bokiem?
blutucz Opublikowano 13 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 13 Czerwca 2014 Kiedy dasz mi oblecieć rondo bokiem? To jest samochod do spokojnego przemieszczania sie z punktu A do punktu B a nie oblatywania ronda
mojeA4 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zamień sie dam Ci m-pakiet a Ty mi panoramę
blutucz Opublikowano 14 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2014 Powiem Ci ze panorame bym oddal za zewnetrzny m pakiet
Kriss SierraFan Opublikowano 14 Czerwca 2014 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Kiedy dasz mi oblecieć rondo bokiem? To jest samochod do spokojnego przemieszczania sie z punktu A do punktu B a nie oblatywania ronda Też tak mówiłem, jak kupiłem A4 Tu masz dobrego tunera w razie czego: MR-MOTORS - chiptuning / kompleksowe modyfikacje programowe oraz mechaniczne / warsztat samochodowy /
blutucz Opublikowano 14 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2014 Od wtorku mam samochod zarejestrowany ale szczerze juz mi malo mocy Kiedy mi szyby z przodu przyiemnisz?
Kriss SierraFan Opublikowano 14 Czerwca 2014 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Od wtorku mam samochod zarejestrowany ale szczerze juz mi malo mocy Kiedy mi szyby z przodu przyiemnisz? Przez najbliższy miesiąc mnie nie ma dla nikogo tyle roboty się nazbierało
blutucz Opublikowano 14 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2014 Od wtorku mam samochod zarejestrowany ale szczerze juz mi malo mocy Kiedy mi szyby z przodu przyiemnisz? Przez najbliższy miesiąc mnie nie ma dla nikogo tyle roboty się nazbierało Ale dwie male szybki to chwila
Rekomendowane odpowiedzi