GILI Opublikowano 14 Czerwca 2014 Opublikowano 14 Czerwca 2014 bardzo bardzo fajna jak dla mnie to brakuje tylko zewnętrznego m-pakietu.
mojeA4 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Opublikowano 14 Czerwca 2014 No ale juz sie z nim dogaduje, robimy zamianę m pakiet za panoramę
blutucz Opublikowano 14 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2014 bardzo bardzo fajna jak dla mnie to brakuje tylko zewnętrznego m-pakietu. mi tez tu brakuje m pakietu ale nie mozna miec wszystkiego na raz ---------- Post dopisany at 01:05 ---------- Poprzedni post napisany at 01:03 ---------- No ale juz sie z nim dogaduje, robimy zamianę m pakiet za panoramę panoramaj jest naprawde zaje***** ale wolal bym m pakiet gdybym mial wybor bo to jednak robi wrazenie a nie to co zwykly kapec
mojeA4 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Opublikowano 15 Czerwca 2014 No jest różnica spora, to fakt. Ale do m-pakietu powinien byc jakiś delikatny zawias, bo taka koza do tych zderzaków i progów
blutucz Opublikowano 15 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 15 Czerwca 2014 No jest różnica spora, to fakt. Ale do m-pakietu powinien byc jakiś delikatny zawias, bo taka koza do tych zderzaków i progów Można coś pomyśleć ale to chyba raczej odległa przyszłość
mojeA4 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Jeszcze cos dopisze M pakiet mozesz dolozyc, ja sobie panoramy nie dołożę :/
blutucz Opublikowano 26 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 26 Czerwca 2014 Który rok prod. ?Ładny kolor 2005 a kolor tez mi sie podoba ---------- Post dopisany at 07:20 ---------- Poprzedni post napisany at 07:18 ---------- Jeszcze cos dopiszeM pakiet mozesz dolozyc, ja sobie panoramy nie dołożę :/ Z jednej strony tak ale dolozenie pelnego M pakietu to taki koszt ze lepiej juz pojezdzic troche i sprzedac i kupic nastepna z M pakietem i biturbo:decayed: bo te 231 koni jakos malo sie zrobilo...
mojeA4 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Opublikowano 26 Czerwca 2014 To ja sie mam pociąć? Mam 177 tylko No 3.5 biT by było odpowiednie, ale ci zrobic trzeba sie cieszyć z tego co sie ma no nie? A jaki jest koszt wymiany na m pakiet? Orientowales sie?
blutucz Opublikowano 30 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2014 To ja sie mam pociąć? Mam 177 tylkoNo 3.5 biT by było odpowiednie, ale ci zrobic trzeba sie cieszyć z tego co sie ma no nie? A jaki jest koszt wymiany na m pakiet? Orientowales sie? Jeszcze się nie orientowalem ale myślę że kilka tys trzeba włożyć. Ja narazie zastanawiam się nad programem tylko chciałbym mieć razem z hamowania i wykresem odrazu.
GILI Opublikowano 1 Lipca 2014 Opublikowano 1 Lipca 2014 Sprawdzałem,na używkach ok.5tyś. z malowaniem.
blutucz Opublikowano 1 Lipca 2014 Autor Opublikowano 1 Lipca 2014 Sprawdzałem,na używkach ok.5tyś. z malowaniem. No mimo wszystko 5tys droga nie chodzi ale jaki efekt końcowy A liczyłes tylko zderzaki i progi czy jeszcze jakieś inne elementy?
Rekomendowane odpowiedzi