hefas Opublikowano 12 Czerwca 2014 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Witam Vag pokazał mi następujące błędy: 17648 Obwód wtryskiwacza cylindra 4 - przerwa brak osprzętu / nie związany ze sprzętem 17834 Zawór przewietrzania zbiornika przerwa brak osprzętu / nie związany ze sprzętem 17908 Obwód przekaźnika pompy paliwa - uszkodzenie elektryczne brak osprzętu / nie związany ze sprzętem Może ktoś pomóc gdzie mam szukać tych usterek? Mam również problem z adaptacja przepustnicy w Vagu, nie wiem jak rozpocząć daną procedurę również prosiłbym o pomoc.
hefas Opublikowano 13 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 13 Czerwca 2014 Pomorze ktoś z adaptacja jakie kody wpisac??
german81 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Opublikowano 13 Czerwca 2014 do adaptacji nie potrzebujesz zadnych kodów .robisz nastawy podstawowe w twoim przypadku bloku 60 lub 98
hefas Opublikowano 15 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 15 Czerwca 2014 Przekaźnik sprawny, auta chodzi tak jakby nie paliło na 1 gar - błędy te same, wszystko to się zaczęło dziać po wymianie akumulatora.
Rekomendowane odpowiedzi