wrclaguna Opublikowano 5 Lipca 2014 Opublikowano 5 Lipca 2014 A powiedz jak ADS sie sprawuje ? czuc naprawde róznice przy przelaczaniu trybów ? Tu masz fajna stronke co do kodowan jesli cos ci brakuje stemei.de .VCDS Codierungen .Codierungsservice .Webdesign - Stefan Meier - Audi A6 4G - VCDS Codierungen, Webdesign
Speedhuman Opublikowano 5 Lipca 2014 Autor Opublikowano 5 Lipca 2014 Tv free Pomiar seri Tgkone nie mam żadnego prog serio Ci gadam ---------- Post dopisany at 07:49 ---------- Poprzedni post napisany at 07:27 ---------- A powiedz jak ADS sie sprawuje ? czuc naprawde róznice przy przelaczaniu trybów ?Tu masz fajna stronke co do kodowan jesli cos ci brakuje stemei.de .VCDS Codierungen .Codierungsservice .Webdesign - Stefan Meier - Audi A6 4G - VCDS Codierungen, Webdesign Ja jebe ile tego tam .... Dzięki . Co do Ads nie czuje jakiś mega różnic miedzy trybami poza czułością pedału gazu a wraz z nim momentem w którym dany tryb przełącza bieg ... Na ogół jeżdzę na auto badz dynamic i np różnicy w układzie kierowniczym specjalnie nie czuje . Trybu comfort i efficiency szczerze moze pare razy na chwile włączyłem ale tez nie odczułem aby było coś inaczej miedzy tymi dwoma trybami . Moze gdybym wcześniej nie miał Ads odczuł bym coś więcej .
saint4 Opublikowano 10 Lipca 2014 Opublikowano 10 Lipca 2014 witam za***iste auto, za***isty wypas, kolor powala, graty zakupu, moja b8 juz troche za mała, nastepne audi napewno bedzie c7, a jak jest z miejscem na tylej kanapie na nogi? wiecej miejsca niz w b8? dzieci narudza ze maja mało miejsca zastanawialem sie tez nad q5, ale po obejrzeniu twojej furki typ juz jest jeden!!!
miron78 Opublikowano 10 Lipca 2014 Opublikowano 10 Lipca 2014 tylko nie Q5 jak Ci w B8 miejsca brakuje to Q5 jest złym pomysłem Zaś siedziałem w tej sztuce z tyłu i miejsca jest ok - odczuwalnie więcej niż w B8
a4-freunde Opublikowano 10 Lipca 2014 Opublikowano 10 Lipca 2014 kolor tego auta po prostu ......... co tu pisac masturbacja na stojaco
Speedhuman Opublikowano 13 Lipca 2014 Autor Opublikowano 13 Lipca 2014 witamza***iste auto, za***isty wypas, kolor powala, graty zakupu, moja b8 juz troche za mała, nastepne audi napewno bedzie c7, a jak jest z miejscem na tylej kanapie na nogi? wiecej miejsca niz w b8? dzieci narudza ze maja mało miejsca zastanawialem sie tez nad q5, ale po obejrzeniu twojej furki typ juz jest jeden!!! Powiem szczerze ze z tylu jeszcze nie jechalem natomiast teraz smigalem do DE i pasazerowie w dluzszej podrozy z tylu nie narzekali . Tak jak Mironn pisze Q5 to bedzier chyba zly pomysl .....wg danych producenta w szerokosci masz z 50cm szerzej z tylu w a6 wzgledem a4( Wymiary > Audi , Wymiary > Audi )
saint4 Opublikowano 13 Lipca 2014 Opublikowano 13 Lipca 2014 jeszcze raz graty zakupu, napawde piekna sztuka, bezawaryjnosci zycze!!!
Maniek Opublikowano 14 Lipca 2014 Opublikowano 14 Lipca 2014 witamza***iste auto, za***isty wypas, kolor powala, graty zakupu, moja b8 juz troche za mała, nastepne audi napewno bedzie c7, a jak jest z miejscem na tylej kanapie na nogi? wiecej miejsca niz w b8? dzieci narudza ze maja mało miejsca zastanawialem sie tez nad q5, ale po obejrzeniu twojej furki typ juz jest jeden!!! Powiem szczerze ze z tylu jeszcze nie jechalem natomiast teraz smigalem do DE i pasazerowie w dluzszej podrozy z tylu nie narzekali . Tak jak Mironn pisze Q5 to bedzier chyba zly pomysl .....wg danych producenta w szerokosci masz z 50cm szerzej z tylu w a6 wzgledem a4( Wymiary > Audi , Wymiary > Audi ) raczej 5 cm:wink: ale glownie chodzi tu o przestrzen moedzy kanapa a przednimi fotelami a jest jej duzo wiecej niz w A4B8:whistling:
Speedhuman Opublikowano 14 Lipca 2014 Autor Opublikowano 14 Lipca 2014 witamza***iste auto, za***isty wypas, kolor powala, graty zakupu, moja b8 juz troche za mała, nastepne audi napewno bedzie c7, a jak jest z miejscem na tylej kanapie na nogi? wiecej miejsca niz w b8? dzieci narudza ze maja mało miejsca zastanawialem sie tez nad q5, ale po obejrzeniu twojej furki typ juz jest jeden!!! Powiem szczerze ze z tylu jeszcze nie jechalem natomiast teraz smigalem do DE i pasazerowie w dluzszej podrozy z tylu nie narzekali . Tak jak Mironn pisze Q5 to bedzier chyba zly pomysl .....wg danych producenta w szerokosci masz z 50cm szerzej z tylu w a6 wzgledem a4( Wymiary > Audi , Wymiary > Audi ) raczej 5 cm:wink: ale glownie chodzi tu o przestrzen moedzy kanapa a przednimi fotelami a jest jej duzo wiecej niz w A4B8:whistling: No ja to mm haha to dasz paczkę fajek więcej do tylu
pieron82 Opublikowano 20 Września 2014 Opublikowano 20 Września 2014 Witaj, minal kwartal dalej zadowolony? Musze oblukac live te fure bo tez zaczynam powoli szukac. Daj znac czy jest taka mozliwosc jestem z K-ce. Pozdrowienia
snajper1998 Opublikowano 20 Września 2014 Opublikowano 20 Września 2014 planujesz jakie mody mechaniczne i soft?
Speedhuman Opublikowano 22 Września 2014 Autor Opublikowano 22 Września 2014 Witaj, minal kwartal dalej zadowolony? Musze oblukac live te fure bo tez zaczynam powoli szukac. Daj znac czy jest taka mozliwosc jestem z K-ce. Pozdrowienia Luz można się zgadać na jakiś spot planujesz jakie mody mechaniczne i soft? bardziej chyba planuje sprzedaż
pieron82 Opublikowano 24 Września 2014 Opublikowano 24 Września 2014 Wlasnie, co sie dzieje? http://allegro.pl/show_item.php?item=4624816817 Tak szybko sie pozbywasz? Cos jest nie tak, nie jestes zadowolony?
Speedhuman Opublikowano 26 Września 2014 Autor Opublikowano 26 Września 2014 Co ma sie dziać Pieron nigdy jeszcze nie sprzedawałem auta bo było " cos nie tak " . Poprostu wystawiłem sprzedam to sprzedam chętnie kupi sie cos innego nie sprzedam płakać nie bede bo niemam co narzekać na autko
michosz Opublikowano 26 Października 2014 Opublikowano 26 Października 2014 Poszedł już czy jednak nie ?
Rekomendowane odpowiedzi