AudiA4-SG Opublikowano 16 Czerwca 2014 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Witam wszystkich zainteresowanych. Wyszukiwałem i nie znalazłem tematu takiego jak przerabianie kratki halogenów w B6 na ... South Elite 2014 Może ktoś widział, wie jak przerobić oryginalna na "S-line"? :> Jakieś pomysły Pozdrawiam
Marynarz____ Opublikowano 18 Czerwca 2014 Opublikowano 18 Czerwca 2014 kolega z naszego forum, wejdź sobie i poczytaj- on nie ma kratek ani zderzaków s line, na zdjęciu jest zwykła kratka z podciętymi żeberkami.
AudiA4-SG Opublikowano 18 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 18 Czerwca 2014 Wiem wiem że jest to zwykła kratka - tak tylko napisałem ze ma fajna stylizacje . Chciałbym właśnie się dowiedzieć jak można tak poprzycinać żeby konkretnie wyglądało a nie poszarpane, wymielone i wyplute . Na zdjęciu słabo widać a że koleś nie z naszego forum :> to może czegoś dowiem się na naszym, może ktoś już to robił i chciałby podzielić się wynikiem lub wiedzą .
mikołaj Opublikowano 18 Czerwca 2014 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Przecież Ci kolega pisze że z naszego forum:decayed: http://a4-klub.pl/b6-a4-s4-73/b6-avf-a4-avant-1-9tdi-165km-us-airride-kleemann-ts6-261456/
AudiA4-SG Opublikowano 19 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 19 Czerwca 2014 hehe no to jaja wyszły dzięki mikołaj i Marynarz___ Zamotałem się bo Krzysia znalazłem na innym forum w ogóle :> i tak to
Rekomendowane odpowiedzi