Opublikowano 27 Czerwca 201412 l Hamownia w cenie?gdzie znajduje się ten Dynosoft? DYNOSOFT - Kontakt
Opublikowano 29 Czerwca 201412 l Myślę ,że jeżeli do 5 lipca nie dozbieramy do 10 osób ,to będe zmuszony zrobić chipa na własną rękę w DynoSoft'cie ,mam nadzieję ,że jednak wcześniej uda się zebrać te pare osób więcej
Opublikowano 29 Czerwca 201412 l Kolego jestem chetny ale mam pytanie czy auto po modyfikacji np wtryski dp bedzie miało taką samą cene jak seria czy cena wtedy jest inna
Opublikowano 29 Czerwca 201412 l Autor Cena będzie raczej inna. Napisz mi dokładnie co to za samochód oznaczenie silnika itp rocznik i co tam dokładnie jest zmienione. Dowiem się jaka różnica w cenie będzie.
Opublikowano 29 Czerwca 201412 l a4 b6 1.8t bex wtryski od bam i dp na jedną sonde przy okazji pasowało by wyciąć 2 sonde z programu Samochód jest w quattro
Opublikowano 1 Lipca 201412 l Autor Wpisuję kolegę miodzio który wyraził 100% zainteresowania 1.Gibons 2.kamil1114 3.Maniek@ 4.simon80bl 5.przemek1975 6.gofer86 7.saj234 8.miodzio 9. Więc Panowie jeszcze 2 osoby. Kolega Arczi też chętny jednak dowiem się o cenę bo ma trochę zmodyfikowane auto więc trzeba jeszcze 1 osobę w najgorszym wypadku 2
Opublikowano 2 Lipca 201412 l Czesc ! Ja tez jestem zainteresowany i wstepnie wyrazam chec. Jednak chcialbym poznac cene wraz z wyrzuceniem DPF i przy zalozeniu ze doloze drugi SMIC, wiec nie wiem jakiej ceny sie spodziewac. Czy moge sie kontaktowac odnosnie tych pytan bezposrednio z tunerem ?
Opublikowano 3 Lipca 201412 l Autor Tak możesz. Ja też zapytam jednak Ali wraca dopiero 5 lipca więc pewnie 7 można pytać. Napisz mi tylko czy coś masz już pomodzone ?. Samochód taki jak w opisie ? B7 2.0TDI Q ? z 2006r ? jaki kod silnika ? i ile tam PS teraz jest.
Opublikowano 3 Lipca 201412 l Gibons, zgadza sie B7 2006 model 2007 silnik BPW quattro. Nic nie na modzone zdazylem tylko wyrzucic walki. DSMIC bede chce zrobic przed chipem ale chcialbym sie dowiedziec ile potencjalnie z tego wyciagnie bo w BPW generalnie najslabsze jest turbo. Powiedz mi tez czy przed wyjazdem tam (a do katowic mam.troche drogi), powinienem zrobic diagnostyke gdzies blizej ? Wysłane z mojego SHV-E210K przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 4 Lipca 201412 l Gibons, zgadza sie B7 2006 model 2007 silnik BPW quattro. Nic nie na modzone zdazylem tylko wyrzucic walki. DSMIC bede chce zrobic przed chipem ale chcialbym sie dowiedziec ile potencjalnie z tego wyciagnie bo w BPW generalnie najslabsze jest turbo. Powiedz mi tez czy przed wyjazdem tam (a do katowic mam.troche drogi), powinienem zrobic diagnostyke gdzies blizej ?Wysłane z mojego SHV-E210K przy użyciu Tapatalka 170ps i 380nm jak zdrowy motor jest w zasięgu, zrób diagnostykę bo szkoda drogi....
Opublikowano 4 Lipca 201412 l Autor Podejrzewam że koło 2tyś za Twój speedhuman. Jeżeli chcesz to się zorientuje i dam Ci znać.
Opublikowano 4 Lipca 201412 l Podejrzewam że koło 2tyś za Twój speedhuman. Jeżeli chcesz to się zorientuje i dam Ci znać. Jak to nie problem to super byłbym wdzięczny
Opublikowano 4 Lipca 201412 l Autor Podejrzewam że koło 2tyś za Twój speedhuman. Jeżeli chcesz to się zorientuje i dam Ci znać. Jak to nie problem to super byłbym wdzięczny Żaden problem myślę że w Poniedziałek coś powinienem już wiedzieć.
Opublikowano 4 Lipca 201412 l Ktoś sie orientuje o koszt do a6 c7 CDUC 2012r s-tronic ? cytat z pierwszego posta ">> Sterowniki EDC17 cena po rabacie 1200zł powyżej 4 cyl (cena uwzględnia >> ewentualną zwyżkę za napęd 4x4)" koniec cytatu