Cin Opublikowano 9 Września 2017 Opublikowano 9 Września 2017 Jak by sie wmiare szybko znalazło 10 osób to ja sie pisze . A4 b8 lift 2.0tdi quattro CJCA
ExeQtoR Opublikowano 13 Września 2017 Opublikowano 13 Września 2017 Ja tez się pisze ;-) A4 B6 Q Avant 1.8t (BFB)
przemek_jbie Opublikowano 22 Września 2017 Opublikowano 22 Września 2017 Witam też się pisze passat b6 2.0tdi 140km
przemek_jbie Opublikowano 24 Września 2017 Opublikowano 24 Września 2017 Wiadomo coś czy w tym roku już nic nie będzie?
ExeQtoR Opublikowano 25 Września 2017 Opublikowano 25 Września 2017 Też mnie to interesuje... aktualnie auto mam w remoncie, padło wspomaganie (wąż pękł) i ABSy padają (czujniki), ale to tak 2 tygodnie i ogarnę temat potem już tylko na strojenie auta, więc jak w ciągu miesiąca grupa się nie zbierze to muszę iść indywidualnie ;-(
Vanzz3 Opublikowano 1 Października 2017 Opublikowano 1 Października 2017 Cenowo jak to wychodzi? 2.0 TDI BLB
Mariox37 Opublikowano 1 Października 2017 Opublikowano 1 Października 2017 (edytowane) Jak by tam cena wyszła . 1.8T BFB 163 KM jest : - kat off - wydech przelot -dolot grzybek simota -kupione wtryski z BEX -jeszcze wymienię świece Chciałbym wyłączyć przy okazji 2 sondę i pompę SAI Dzwoniłem do pro-tune ok. 1000zł coś gadali, dzwoniłem do Zabrza do CTR ale coś tam chyba ok. 1400 zł To czekam na info ile Aligator Podzwonie gdzieś bo nikt nie pisze ;( Edytowane 4 Października 2017 przez Mariox37
ExeQtoR Opublikowano 5 Października 2017 Opublikowano 5 Października 2017 Ceny masz na 1 stronie tego tematu z podziałem na samochody ;-) A jeszcze wyżej masz info jaki sterownik posiada dany samochód.
Mariox37 Opublikowano 7 Października 2017 Opublikowano 7 Października 2017 Do Aligatora się nie dodzwoniłem . Do CTR Zabrze mam dzwonić w poniedziałek i umówić termin cena ok.1300 w tym wył. Pompy SAI i drugiej sondy . Mam cichą nadzieję że na tych modach z 200 wypluje więcej mi nie trzeba to nie jest auto do ścigania po 250kmh
ExeQtoR Opublikowano 9 Października 2017 Opublikowano 9 Października 2017 Daj znać jak wyszło i ile rzeczywiście zapłaciłeś ... Mam podobne mody więc chciałbym wiedzieć jak to wyjdzie ;-))
Motaba Opublikowano 10 Października 2017 Opublikowano 10 Października 2017 (edytowane) Witam Jeśli jest jakaś lista to chętnie bym się dopisał Audi Q5 2.0 TDI, quattro, automat, 170 km- CAHA Termin ustalony na 24 Edytowane 13 Października 2017 przez Motaba
Mariox37 Opublikowano 22 Października 2017 Opublikowano 22 Października 2017 (edytowane) W dniu 9.10.2017 o 11:32, ExeQtoR napisał: Daj znać jak wyszło i ile rzeczywiście zapłaciłeś ... Mam podobne mody więc chciałbym wiedzieć jak to wyjdzie ;-)) No narazie się wstrzymałem z CTR będę robił u kogoś z forum, jak to wyjdzie dam znać może już za tydzień weekendzie Narazie jeszcze zmieniłem świece na NGK LASER PLATINUM PFR7Q wtryski bex założymy już na miejscu i zobaczymy co będzie Edytowane 24 Października 2017 przez Mariox37
Mariox37 Opublikowano 28 Października 2017 Opublikowano 28 Października 2017 (edytowane) W dniu 9.10.2017 o 11:32, ExeQtoR napisał: Daj znać jak wyszło i ile rzeczywiście zapłaciłeś ... Mam podobne mody więc chciałbym wiedzieć jak to wyjdzie ;-)) Już po modach Ogólnie jestem bardzo zadowolony Seria wyszła 168KM więc chyba przyczynił się do tego kat off i wydechy tył przelotowe i duży grzyb Simota, Głowica jest z AJL nie wiem czy to coś daje podobno ma większe kanały dolotowe . Przy okazji Galetto w czasie expresowym wywalił pompę SAI ( zaślepka ) + 2 sonda off. Pełna profeska auto zważone 2 ludków na pokładzie Po założeniu wtrysków z BEX i kilku korektach wyszło 208KM . Może szło by coś więcej jeszcze wydusić ale szkoda turbiny bo to seria i trzeba by kiedyś IC jakiś wstawić , teraz nie będzie pompy wiec miejsce jest nawet na jakiś centralny IC . Jest duża różnica w przyspieszeniu z miejsca ( już zimówki ;( więc trakcja zrywa 1-2 ) przy biegu 3 -4 dużo lepiej się zbiera ogólnie bardzo duży pozytyw Miałem trochę daleko z Gliwic do prawie Lublina ale odwiedzilem rodzinkę w kieleckim to bimber dziś siądzie pod auto jutro dopiero po południu do Gliwic Polecam Galetto bo Gość ogarnięty wie co robi itd. Oczywiście wyceny indywidualne link : https://m.facebook.com/SOFT.MOD.Performance.Lublin/ Edytowane 28 Października 2017 przez Mariox37
Weelkoo Opublikowano 5 Grudnia 2017 Opublikowano 5 Grudnia 2017 Kolejna grupa na wiosnę czy coś wcześniej?
Gibons Opublikowano 5 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2017 48 minut temu, Weelkoo napisał: Kolejna grupa na wiosnę czy coś wcześniej? Mogę zapytać ale są jacyś chętni ? Może coś po nowym roku ?
Weelkoo Opublikowano 5 Grudnia 2017 Opublikowano 5 Grudnia 2017 Ja w sumie jestem chętny niezależnie od terminu ale znając życie, większa ilość chętnych pewno wiosną się pojawi dopiero.
Gibons Opublikowano 5 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2017 44 minuty temu, Weelkoo napisał: Ja w sumie jestem chętny niezależnie od terminu ale znając życie, większa ilość chętnych pewno wiosną się pojawi dopiero. Napiszę do Wojtka jak sytuacja i dam info.
Weelkoo Opublikowano 5 Grudnia 2017 Opublikowano 5 Grudnia 2017 Ok, w każdym razie mi się nie pali i spokojnie mogę poczekać na większą ilość zainteresowanych (i zdecydowanych)
l.e.s.t.e.r Opublikowano 5 Grudnia 2017 Opublikowano 5 Grudnia 2017 (edytowane) a czy można się z BMW podpiąć ? Miałbym w sumie jeszcze ze dwóch znajomych z F10, czyli w sumie byłyby 3 BMW Edytowane 5 Grudnia 2017 przez l.e.s.t.e.r
afroo. Opublikowano 5 Grudnia 2017 Opublikowano 5 Grudnia 2017 (edytowane) 5 godzin temu, Weelkoo napisał: Kolejna grupa na wiosnę czy coś wcześniej? Jedź indywidualnie i dogaduj koszta, wyjdziesz podobnie cenowo. Edytowane 5 Grudnia 2017 przez afroo.
Rekomendowane odpowiedzi