RicS3 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Siemanko, szukam felg do swojego sreberka ale za chiny nie mogę znaleźć wzoru rs4 w srebrnym kolorze w dobrej cenie. Jak już to są w kolorze antracytowy półmat, czarny połysk. Nie wiem czemu ale srebrne rs4 jakoś bardziej mi leżą. Co myślicie o czarnych felgach w sedanie o kolorze LY7W? Macie może jakieś fotki jak to wygląda? Mowa oczywiście o rozmiarze 18". A chodzi mi o takie felgi:
Wickeed Opublikowano 27 Czerwca 2014 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Felgi zawsze możesz pomalować a co do ceny to znalazłem coś takiego: Felgi 18'' 5x112 Audi RS A3 A4 A6 VW Passat Golf (4360582699) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
RicS3 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2014 Za te pieniądze to trochę kiepski stan, zjeżdżone na rantach jakby je ktoś szlifierką przejechał
baszmak7 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Opublikowano 30 Czerwca 2014 czarne felgi na srebrnym aucie to porażka
novwy Opublikowano 2 Lipca 2014 Opublikowano 2 Lipca 2014 najlepiej przymierzyć tak jak chcesz żeby było czyli zdjęcie Twojej Audi z czarnymi felami, poproś kolegów w dziale VT na pewno ktoś pomoże
Rekomendowane odpowiedzi