Opublikowano 26 Czerwca 201412 l Cześć!Już przeszło miesiąc minęło od zakupu ale teraz złapałem chwile czasu na przedstawienie. Wcześniej A3 8P i poprzednie BMW e90.Tak wiec znowu powrót do AudiAutko z Polski serwisowane w ASO. Tak więc mam nadzieje, że bardziej pewne.Przebieg autentyczny 134.8 K (Teraz 137)Może nie ma navi, skóry ale bardziej zależało mi na znalezieniu dobrej a4 z silnikiem 2.7 niż na MMICo jest:- radio concert- system Bluetooth- pompowane i elektrycznie regulowane siedzenie (kierowcy)- Pełny pakiet oświetlenia wewnętrznego- Tempomat- FIS Kolorowy- felga 17" 225/50- Kierownica multifukcyjna- czujnik ciśnienia opon- podgrzewane lusterka- klimatronik 2-stref.- coś tam pewnie jeszczePLANY (na początek):- Podświetlenie tablicy ory. LED -> Zrobione- Lampy tył LED -> Zrobione- Halogeny LED -> Zrobione- przyciemnione tylne szyby -> Zrobione- kompleksowa Polerka lakieru- wymiana zestawu naprawczego na zestaw z kołem dojazdowym -> Zrobione - wymiana lusterek na automatycznie składane z polifta -> ZrobioneZakodowane:- jasność diód przy wł. światłach mijania z 9% do 30% -> Zrobione- test licznika -> Zrobione- awaryjne tylne światła STOP oraz kierunkowskazy -> Zrobione - wizualizacja parktronik -> Zrobione - poziom naładowania akumulatora -> Zrobione - regulacja intensywności pakietu QQ1 -> Zrobionew przyszłości może będzie coś więcej ale to już na następny rokKilka fot:Pierwsze oględziny:I po zakupieJak coś się będzie zmieniać w miarę czasu będę aktualizował temat Edytowane 26 Listopada 201411 l przez norek92
Opublikowano 26 Czerwca 201412 l Gratki zakupu,fajny motor szkoda że nie Q ale i bez tego da się jezdzić.Bezawaryjności życzę
Opublikowano 26 Czerwca 201412 l Gratulacje zakupu , szkoda że nie manual ;p Życzę Bezawaryjności i dużo Radości z jazdy:naughty:
Opublikowano 27 Czerwca 201412 l Autor to teraz czas na mody ;o) Odkuruje się troche i będziemy myśleć co dalej
Opublikowano 19 Września 201411 l Autor okazyjnie udało się kupić felgi 16 (praktycznie bez ryski z tak samo prawie nowymi oponami zimowymi) od kolegi z forum grom doleciały i czekają na montaż lampy Led doszły też przyciemnione szybki, ledy w drzwiach i chrom halogenów,znaczki s-line (jeszcze trzeba poszukać zderzaków) no i ramka klubowa na razie tylko z tyłu niestety (jedna nie wytrwała podróży) Edytowane 19 Września 201411 l przez norek92
Opublikowano 28 Października 201411 l Autor Niecały miesiąc minął od zakupu i montażu i się długo nie nacieszyłem i nie zdążyłem pochwalić. Jakiś c**j nie miał chyba zajęcia i na parkingu prawdopodobnie z kopa uszkodził prawe tylne lampy (w błotniku nie do uratowania) w klapie może uda się wypolerować. A żyby Ci Ch**u upier****li noge!!! Edytowane 28 Października 201411 l przez norek92
Opublikowano 28 Października 201411 l No to w pytę Cię h....j załatwił :facepalm: może ta noga co kopnął mu uschnie
Opublikowano 25 Listopada 201411 l Autor W weekend doleciały składane lusterka z polifta Edytowane 25 Listopada 201411 l przez norek92
Opublikowano 25 Listopada 201411 l Autor nie. podstawa + składanie ale i tak się ciesze jak dziecko he
Opublikowano 25 Listopada 201411 l Zakładaj fotochrom z*********** sprawa, na pewno nie będziesz żałował
Opublikowano 26 Listopada 201411 l Autor Zakładaj fotochrom sprawa, na pewno nie będziesz żałował Nie wiem czy jest sens i będzie działał jak powinien bo szybki są przyciemnione :/
Opublikowano 26 Listopada 201411 l .........a co maja przyciemniane szybki do zewnetrznych fotochromów bedzie ci wszystko działac
Opublikowano 26 Listopada 201411 l Autor .........a co maja przyciemniane szybki do zewnetrznych fotochromów bedzie ci wszystko działac muszę sprawdzić czy moje lusterka maja w ogóle fotochrom i będę nad tym myślał Jeśli wkłady nie maja fotochromu i jak włożę z fotochromem to trzeba coś jeszcze kodować czy od razu powinno działać? Edytowane 26 Listopada 201411 l przez norek92