kipomek Opublikowano 27 Czerwca 2014 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Witam. Nie wiem czy dobrze umieścilem temat. Jezeli zle, to prosze o przeniesienie. \Chodzi o to,ze troche szperalem w srodku, i sobie przypomnialem o 2 tajemniczych wiazkach kabli.Obie idą obok pedałów. Poniżej zdjęcia (beznadziejna jakość, ale coś tam widać.) Chcialbym sie dowiedziec od czego one były, może do czego sie je uda wykorzystac. Kolorowe kable podejrzewam ze sa od zmieniarki plyt, ale są ucięte przy pedałach , jak widać, i kończą się w bagażniku. (podejrzewam zmieniarke bo samochod ma dosc dobre wyposazenie tj. podgrzewane fotele, szyber,4 el szyby) ale wiem, ze radio bylo zmieniane (mam jakies od audi ktore obsluguje 2 glosniki a mam 4) wiec mozliwe ze to od zmieniarki. ?? Drugi kabel jest w gumie, i jest tam 4 kable. Prowadzi od góry pedałów (być moze od silnika? tzn subwoofer?) i konczy sie pod tylnią kanapą. Moze macie pojecie od czego one sa? bylbym bardzo wdzieczny gdyby mi ktos podpowiedział. Od poprzedniego wlasciciela sie napewno bym nie dowiedzial, bo chyba nie sprzatal w tym aucie od zakupu od handlarza (7 lat) ---------- Post dopisany 27-06-2014 at 18:17 ---------- Poprzedni post napisany 26-06-2014 at 16:42 ---------- pomoze ktos?
cpikson Opublikowano 28 Czerwca 2014 Opublikowano 28 Czerwca 2014 Moga to byc kable od zasilania gniazda zapalniczki w boczku, zasilania suba czyli wzmaka do niego. Widze tam tez chyba kabel od anteny ale moze to przez nieostre zdjecie...
kipomek Opublikowano 30 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2014 Dzieki za odpowiedz cpikson. Tu są fotki w lepszej rozdzielczości. Jak zauważyłem, kabel nr. 1 też jest ucięty tak jak kable z nr. 2 . Chodzi mi o to, że również do niczego nie jest podpięty. ---------- Post dopisany 30-06-2014 at 12:40 ---------- Poprzedni post napisany 29-06-2014 at 16:36 ---------- elektromechanicy do dzieła
Rekomendowane odpowiedzi