slawek8621 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Panowie od kilku dni zauważyłem spadek mocy i czuje sie jak bym jeździł moim starym paskiem b5 .... błedów na kompie nie ma więc zamieszczam logi: grupa 003 BS VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM 004 BS VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM grupy normalne VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM
POWER-KRIS Opublikowano 27 Czerwca 2014 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Nie wiem jak ty nie wiesz. Ale czy on czy off to przepływ podobny. Jak nie zaslepiony to dziwne zachowanie.
slawek8621 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2014 No cóż ja nie majstrowałem przy nim... a poprzedni właściciel może coś kombinował..
POWER-KRIS Opublikowano 27 Czerwca 2014 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Raczej z samych BS nikt nic nie zobaczy. http://a4-klub.pl/showthread.php?t=12031
slawek8621 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2014 No wiem wiem ale może jutro jak będzie miał kto laptopa obsłużyć to wrzucę dynamiczne. Na dzisiaj dzięki za wskazówki Chyba turbo niedomaga.... 011 dynamiczne druga tabelka niżej VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM
Rekomendowane odpowiedzi