Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Swap AWX-a do A4 B5 afn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie zaczynam zbierac informacje o swapie PD-ka AWX lub AVF do poliftowej budy A4 B5 na miejsce AFN-a :wink: mam dostep do kompletnych silników kabli i wszystkiego co będzie potrzebne... potrzebuje waszych rad lub nakierowania na pokrewny temat :wink::hi:

Opublikowano

Jest w warsztacie temat o przekładce na AVF:wink: ale bodajże nie z AFNa tylko z AHU

Opublikowano

odezwij się do Seba1_2, on wkładał do siebie AVFa na miejsce AHU:wink:

Opublikowano
  • Autor

:hi:zagadam dzięki za info

Opublikowano

ile masz takich kompletów na swapa? jak możesz rzuc jakąś orientacyjną ceną na PW:wink:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

2,5 tys kpl. z wiązką i ecu o ile nic się nie zmieniło.

Opublikowano

Silniki na VP są praktycznie nie do zabicia, jeżdżą niemalże na wszystkim co wlejesz a i potencjał do podnoszenia mocy też mają.

Mógłbyś zdradzić tajemnicę co Cię skłania do takiego swapa, nie lepiej poszukać dobrego AFN-a lub AVG?:naughty:

Opublikowano
  • Autor

w sumie siedzi dobry afn u mnie ale jakos tak avf-a hmm 6 skrzynia lepsze osiagi i lajtowo 180km sie zrobi :decayed:

---------- Post dopisany at 20:53 ---------- Poprzedni post napisany at 20:51 ----------

w sumie mam sporo myśli :grin: PD-k 2.8 v6 i jakies podobne

Opublikowano
w sumie siedzi dobry afn u mnie ale jakos tak avf-a hmm 6 skrzynia lepsze osiagi i lajtowo 180km sie zrobi :decayed:

---------- Post dopisany at 20:53 ---------- Poprzedni post napisany at 20:51 ----------

widze że nie tylko mnie nosi na jakąś mocną benzynke:kox:, tylko fundusz trzyma:whistling:

Opublikowano

Skrzynie 6g mam w swoim 1z :wink:

Opublikowano

Jak mechanika Ci nie obca i nie masz lepszego sposobu na pozbycie się sporej kwoty pieniędzy to rezaj :decayed:

Osobiście jak by mi przyszedł taki pomysł do głowy, to byłbym wdzięczny, jakby mi go ktoś trzeźwomyślący wybił z łepetyny:decayed::grin:

Opublikowano
  • Autor
Jak mechanika Ci nie obca i nie masz lepszego sposobu na pozbycie się sporej kwoty pieniędzy to rezaj :decayed:

Osobiście jak by mi przyszedł taki pomysł do głowy, to byłbym wdzięczny, jakby mi go ktoś trzeźwomyślący wybił z łepetyny:decayed::grin:

mój parch nigdy mechaniora nie widział :grin: wszystko robie sam ew. z kolesiem lub dwoma jak ciężkie :decayed: swapa też sie ogarnie jak bedzie trzeba

---------- Post dopisany at 05:35 ---------- Poprzedni post napisany at 05:34 ----------

widze że nie tylko mnie nosi na jakąś mocną benzynke:kox:, tylko fundusz trzyma:whistling:

czasami się budzę i myślę czemus kurw... nie kupił 2.8 w Q :grin:

Opublikowano

mój parch nigdy mechaniora nie widział :grin: wszystko robie sam ew. z kolesiem lub dwoma jak ciężkie :decayed: swapa też sie ogarnie jak bedzie trzeba

---------- Post dopisany at 05:35 ---------- Poprzedni post napisany at 05:34 ----------

czasami się budzę i myślę czemus kurw... nie kupił 2.8 w Q :grin:

Miałem wcześniej lagune dTi na vp37 na tłoku11mm zrobioną na 150kuni, przez 3 lata nie widziała cpn, jeździło to na szczochach opale i bio, jak padnie mi 2.5 to wyrezam 1.9 afn i dorzucę koksu bo bardziej ekonomicznego auta nie można mieć:grin:

Jak masz puścić hajsy na swapa 1.9PD to już bym pomyślał o 2.8 ew 1.8Turbo, bo za wartość swapa spokojnie podgonisz jeszcze afn.

Ale to tylko moje zdanie, ja się nie znam:grin: