a4bielik Opublikowano 2 Lipca 2014 Opublikowano 2 Lipca 2014 posiadam od kilku lat quada yamahe 200cc i chciałbym zmienić go na coś troche mocniejszego można znaleźć coś w przyzwoitym stanie za ok 3,5-4 tyś? polecicie coś?
adrianus Opublikowano 2 Lipca 2014 Opublikowano 2 Lipca 2014 masz yamahe dwusetke i za 3,5-4 tysi szukasz czegos mocniejszego? hehe no nie zartuj, za taka kase to kupisz jedynie jakiegos bashana 250, albo inne uzywane eagel motors. zostan z tym co masz, i dozbieraj kasy, od 8tyskow mozesz zaczac sie rozgladac za no access tomahawk/lucky star 400ccm. tajwanczyk, ale dobry.
a4bielik Opublikowano 4 Lipca 2014 Autor Opublikowano 4 Lipca 2014 można czasami coś już znaleźć w tej cenie, kolega ostatnio kawasaki 350ccm sprzedał za 4,4 tyś żałuje teraz że nie kupiłem.
Emil -_- Opublikowano 24 Lipca 2014 Opublikowano 24 Lipca 2014 Raczej ta kwota jest zbyt mała. Interesował się tematem dość długo i w końcu musiałem sobie darować. Porządny sprzęt to wydatek 15-20 paru tysięcy. Mówie tu o quadzie przeprawowym 600ccm +. Jak interesuje Cie coś sportowego to zapewne ponad 10 szykować musisz. Sprawa wygląda jak przy kupnie samochodu, kupisz tanio to dostaniesz rozwalony sprzęt, wymagający napraw na już a do tego utopiony ze 2 razy. Ludzie nie kupują quada o dużej pojemności do jazdy na około domu ...
MichauS Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Mam od paru lat outlandera 800max. Maszyna pierwsza klasa radzi sobie w każdych warunkach. Tylko nie ma szans przy tym budżecie. Za taka kwotę możesz myślec o lepszej zabawce a nie o porządnej przeprawowce. Kwota o której piszesz starczy na komplet opon i może na wyciagarke.
Rekomendowane odpowiedzi