Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[A4 B8 CDHB] Sebkowe A4 B8 Q

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
u nowickiego, na jakie pakiety sie zdecydowales?

jak to wyszlo w piniondzu ? :wink:

O szczegóły techniczne trzeba by zapytać Pawła:) Generalnie położył mi powłokę ochronną, która jest nowością na naszym rynku i w sumie moje autko dostało ją jako pierwsze. A co do ceny to było po zniżkach i znajomości więc trzeba by się indywidualnie dowiadywać.

Dopytam jeszcze Pawła co i jak i zamieszczę tu jakieś info

Tutaj mam opis od Pawła co było zrobione:

"

Robiona była pełna korekta lakieru, czyli pakiet "Jak z salonu" z naszego cennika http://jak.pielegnowacauto.pl/oferta/uslugi/ Lakier nie był w najgorszym stanie, ale jest to twardy lakier więc samo odświeżenie nie dałoby zbyt dobrych rezultatów. W czasie korekty zdejmowaliśmy również znaczki z tylnej klapy oraz klamki, żeby móc móc dojść w te trudno dostępne miejsca.

Jako zabezpieczenie lakieru poszła koreańska powłoka Pomponazzi. Póki co nie mamy jej jeszcze w oficjalnej sprzedaż, ale jej aplikacja będzie kosztowała w granicach 1800-2200zł (ta kwota jest doliczana do ceny korekty lakieru). Jej przewagą jest to, że są dodawane osobne utwardzacze niczym do lakieru samochodowego icon_smile.gif Dzięki temu jest w stanie się bardzo dobrze utwardzić. Jest jedyną powłoka jaką używaliśmy do tej pory, która pozostawia bardziej śliską powierzchnię od wosków naturalnych, co nas bardzo zaskoczyło icon_smile.gif Przewidywana trwałość do 2 lat. Zobaczymy jak to będzie w praktyce icon_smile.gif Jesteśmy zwolennikami wosków naturalnych ponieważ potrafią niesamowicie podbić głębię lakieru (dać efekt mokrego, lejącego się lakieru), w przeciwieństwie do powłok które dają zazwyczaj szklisty efekt. W przypadku Pomponazzi efekty nas bardzo mile zaskoczył ponieważ dał bardziej woskowe wykończenie.

Oprócz tego zdjęte były koła w celu wymycia nadkoli i felg. Felgi zabezpieczone powłoką Tac System Quartz Magic. Mycie silnika i zabezpieczenie elementów komory silnika. Na szybach wylądowała niewidzialna wycieraczka 4Nano Premium Vision. "

Sebek w którym miejscu mierzyłeś te wymiary że wyszło Ci 25cm jakbyś mógł zmierz przez środek felgi od podłoża do błotnika w pionie będę wdzięczny

zmierzyłem to ponownie i wychodzi z tylu 66,5cm, a z przodu 65

Opublikowano

seba

rzuc mi info na PW

zakladam ze to "po znizkach i znajomosci" itd itp bedzie stanowilo cenowa baze wyjsciowa

Opublikowano
  • Autor

Kamyk, poszło pw

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

hej,

mam pytanie, widze że masz w wyposażeniu "poduszki boczne w oparciu tylnej kanapy" - airbagi w boczkach tylniej kanapy

możesz podzilic się kodowaniem i typem sterownika Airbag-15 ?

chodzi o ten fragment loga:

Address 15: Airbags (J234) Labels: 8K0-959-655.clb
Part No SW: 8K0 959 655 L HW: 8K0 959 655 L
....................

No fault code found.

Z góry dziękuje

Opublikowano
  • Autor

Chetnie bym Ci pomogl ale nie mam softu. Przy nastepnej okazji moge to sprawdzic:)

Chyba ze masz sprzet i jestes z okolicy?

Edytowane przez sebek

Opublikowano

niestety daleko ze Śląska …. jak będziesz miał skan to wrzuć

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Czas na kolejne mody...zaciski 320mm już są w domu, czekam jeszcze na przewody w stalowym oplocie... :)

Brika dostała dziś nowe hamulce 320 mm, klocki Ferodo, przewody w stalowym oplocie oraz płyn hamulcowy ATE TYP200 :)

Edytowane przez sebek

Opublikowano

Słuchasz sie mnie, to idziesz w dobra stronę, :D teraz czas poszukać turbinki mocniejszej :P za dobre rady stawiasz łychę :P

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Pomysle;)
Ale przyznaje ze jeden z lepszych modów jakie zrobilem! Zrobiłem dziś 500km, hamulce się dotarły i jestem mega zadowolony ze zmiany! :)

Zimowy setup gotowy...zarzucilem zimowki i gumowe dywaniki:P

Edytowane przez sebek