tadeos Opublikowano 8 Lipca 2014 Opublikowano 8 Lipca 2014 witam da się jakoś dobrać sprężarkę po numerze np. VIN. Nie mam starej niestety sprężarki a mechanik z doborem miał problem. Audi 1.6 1999 rok po lifcie
robertoego Opublikowano 14 Lipca 2014 Opublikowano 14 Lipca 2014 Hej, mam ten sam problem, sprężarka się skończyła, a mechanik nie ma pewności co zamówić , model autka dokładnie taki jak Twój. Znalazłeś coś?
tadeos Opublikowano 17 Lipca 2014 Autor Opublikowano 17 Lipca 2014 ok dzieki poszukam robertoego ciężko właśnie
Gość miroslawstopa Opublikowano 18 Lipca 2014 Opublikowano 18 Lipca 2014 Witam, mam podobny problem, padła mi sprężarka w Audi a4 b7 2005 rok, 2.0 tdi 140km, mechanik spisał mi kod ze sprężarki 4F0 260 805T, ale jak wpisuję ten kod to wyskakują mi sprężarki do Audi a6... wie ktoś jaka ma być w końcu ta sprężarka do mojego audi? klima działała elegancko rok temu w lecie, a ten sezon się zaczął i klima ani rusz, teraz dopiero wziąłem się za to i mechanik ustalił że sprężarka nawaliła... ;/ ale nie wiem jaką zamówić, chodzi mi o jakiś kod, nazwę ;D z góry dziękuję P.S. mechanik podłączył auto pod komputer i nie było żadnych błędów klimatyzacji..
Rekomendowane odpowiedzi