cinkers Opublikowano 10 Lipca 2014 Opublikowano 10 Lipca 2014 Witam, Czy ktoś przerabiał temat prowadnicy powietrza do IC ? Znalazłem numer dla silnika 1.8T - 8E0117335Q Czy ktoś się orientuje czy jakaś inna końcówka numeru będzie pasowała? Jest ich kilka, niektóre wyglądają podobnie. Lub ewentualnie odpowiednik VW lub Skoda?
MAT1000 Opublikowano 10 Lipca 2014 Opublikowano 10 Lipca 2014 Jak już to kierownica Musisz szukać pod swój silnik, bo różne są IC (wielkość/kształt) i oczywiście pod jaki zderzak zwykły czy sline.
cinkers Opublikowano 10 Lipca 2014 Autor Opublikowano 10 Lipca 2014 Musisz szukać pod swój silnik, bo różne są IC (wielkość/kształt) i oczywiście pod jaki zderzak zwykły czy sline. Też tak myślałem, że wystarczy że ICek będzie inny. Tak więc szukam z konkretnym numerem. Jak już to kierownica W ASO znowu poprawiali mnie na prowadnicę... Ale według Etki to kierownica więc niech będzie Dzięki.
MAT1000 Opublikowano 10 Lipca 2014 Opublikowano 10 Lipca 2014 W ASO się nie znają Tutaj poszperaj: CarProg2 IFI :: Free services
cinkers Opublikowano 10 Lipca 2014 Autor Opublikowano 10 Lipca 2014 Tak tak, patrzę tam zawsze w pierwszej kolejności Później jeszcze tel do ASO żeby po VINie dobrali i podobno końcówka Q jest do silnika 1.8T (i do kilku diesli). Pozdrawiam.
AZIK Opublikowano 16 Lipca 2014 Opublikowano 16 Lipca 2014 do 2,7 i 3,0 - oba TDI ten nr pasuje tylko do zwykłego zdesia do S-Line już jest inny skoda i szmelcwagen nie mają odpowiedników dla w/w części...
cinkers Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Jeśli ktoś by szukał - kupiłem w ASO 8E0117335Q i do 1.8T, zderzak zwykły właśnie ten numer pasuje. Inne podobno nie.
Rekomendowane odpowiedzi