Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Szary dymek z kartek nawiewu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich.dzisiaj jadac na wlaczonej klimie nagle zaczol leciec delikatnie szary dymek.spotkal sie ktos z takim problemem?tylko na wlaczonej klimie tak sie dzieje.prosze o porade bo nawet nie wiem od czego zaczac

Opublikowano

A jakiś zapaszek był wyczuwalny?

Opublikowano

nie dymek lecz para :wink: spokojnie nic sie nie dzieje czasem tak bywa w upalne dni

Opublikowano
  • Autor
A jakiś zapaszek był wyczuwalny?

Tak, poczulem jakis dziwny zapach.bylem u kolesia co zajmuje sie klima i powiedzial ze nagrzewnica gdzes jest rozczelniona i trzeba zrobic wymiane.jest cos prawdy w tym:facepalm:?

---------- Post dopisany 15-07-2014 at 00:00 ---------- Poprzedni post napisany 12-07-2014 at 12:56 ----------

Nikt sie z czyms takim nie spotkal?

Opublikowano

Miałem.... zbieraj kasę jeśli to nagrzewnica.... są dwa warianty naprawy:

1. Nagrzewnica + naprawa w warsztacie pewnie coś ok 400-500zł sobie zarzyczą :doh:

2. Sam rozbebeszasz deskę i wymieniasz nagrzewnicę to pewnie dasz do 100zł za nagrzewnicę a reszta do ogarnięcia :whistling:

Nie masz mokro pod schowkiem strony pasażera? Jeśli już o zapachach mowa, to płyn pachnie tak słodkawo, jest taki mdły ...

Opublikowano
  • Autor
Miałem.... zbieraj kasę jeśli to nagrzewnica.... są dwa warianty naprawy:

1. Nagrzewnica + naprawa w warsztacie pewnie coś ok 400-500zł sobie zarzyczą :doh:

2. Sam rozbebeszasz deskę i wymieniasz nagrzewnicę to pewnie dasz do 100zł za nagrzewnicę a reszta do ogarnięcia :whistling:

Nie masz mokro pod schowkiem strony pasażera? Jeśli już o zapachach mowa, to płyn pachnie tak słodkawo, jest taki mdły ...

Wlasnie mam such a zapach to raczej tapi smierdzacy.

Opublikowano

U ojca w passacie od 8 lat na klimie leci czasami mgiełka w kratek i wszystko jest ok :wink: u siebie nie zauważyłem tego, ale nie wykluczam

Opublikowano

Ja tam nie mówię że na 100% nagrzewnica :decayed: szczęściarze, u mnie lało pod nogi i to w grudniu jakoś :facepalm: pod nogami lodowisko, ogrzewania nie włączysz bo mgła w środku....

Opublikowano
  • Autor

Mgielka by mi nie przeszkadzala gdyby nie ten zapach.chce sie najpierw tu czegos dowiedziec zanim wypatrosze audiczke.nie wspomne o kosztach :-(

Opublikowano

Wymień póki masz czas, potem walnie w najmniej odpowiednim momencie i będzie płacz. Jak masz trochę pojęcia i czas to wymienisz sam. Jak robisz sam to tylko 100 na nagrzewnicę

Opublikowano
  • Autor
Wymień póki masz czas, potem walnie w najmniej odpowiednim momencie i będzie płacz. Jak masz trochę pojęcia i czas to wymienisz sam. Jak robisz sam to tylko 100 na nagrzewnicę

Tak,ale czy to na 100% nagrzewnica?wczoraj jadac wloaczylem klime i dopiero po prawie 10 km zaczelo syfic.