Bozet Opublikowano 13 Lipca 2014 Opublikowano 13 Lipca 2014 -Całkowita zmiana koloru folią firmy 3M z serii 1080 -Wyzerowanie chromów w czarny mat -Polerka przednich lamp -Zrobione wytłoczenia w postaci loga firmy -Przerobiony przedni zderzak w s-line + hokey -Dolne listwy oklejone folia Carbon monza z palety Arlon-Sott -Lusterka w czarnym macie WIĘCEJ FOTEK NA--->https://www.facebook.com/StudioOklejaniaAut
sobota Opublikowano 15 Lipca 2014 Opublikowano 15 Lipca 2014 jak mozna wiedzieć ile wyszedł taki zabieg oklejania folią?
camillotychy Opublikowano 16 Lipca 2014 Opublikowano 16 Lipca 2014 Też bardzo bym chciał zmienić kolor, najlepiej folią - jak jest dobrze zrobione to efekt konkret Ale jak zobaczyłem furę od kolegi Siemiana po odklejaniu folii to chyba mi się odechciało
Bozet Opublikowano 16 Lipca 2014 Autor Opublikowano 16 Lipca 2014 jak mozna wiedzieć ile wyszedł taki zabieg oklejania folią? Wiedziec mozna u mnie:) ja oklejam auta i to moja audi którą sobie ubrałem w szary mat metalik. ---------- Post dopisany at 18:01 ---------- Poprzedni post napisany at 18:00 ---------- Też bardzo bym chciał zmienić kolor, najlepiej folią - jak jest dobrze zrobione to efekt konkret Ale jak zobaczyłem furę od kolegi Siemiana po odklejaniu folii to chyba mi się odechciało Wszelkie pytania wszelkie wzorniki wszekla pomoc prosze pisac bez problemu udziele informaci i wycenie autko:) Demontaż folii tez wymaga doswiadczenia.
Rekomendowane odpowiedzi