nesfc Opublikowano 9 Września 2008 Opublikowano 9 Września 2008 No i mam problem. Klamka do otwierania tylnej klapy (mikro styk) przestała działać. Jedynie kluczykiem da się otworzyć. Chcę się do niej dostać lecz po odkręceniu wszystkich śrub tapicerki nie mogę jej zdjąć. Do tego przestało działać podświetlenie tablicy rejestracyjnej - wymiana żarówek nic nie pomogła. Proszę o pomoc.
Cuber Opublikowano 9 Września 2008 Opublikowano 9 Września 2008 oprócz śrub tapicerka trzyma sie na spinkach , delikatnie musisz ją podwazyc z kazdej strony i wtedy wyskoczy z poszczególnych spinek
alvaro Opublikowano 9 Września 2008 Opublikowano 9 Września 2008 nesfc było to na forum dobrze opisane...
kaj82 Opublikowano 9 Września 2008 Opublikowano 9 Września 2008 Polecam kupic sobie zestaw sciagaczy do tapicerki Yato, z tymi sciagaczami zdejmowanie tapicerki zajmuje chwile no i praktycznie do minimum spada zagrozenie polamania spinek Ja mam taki zestaw http://moto.allegro.pl/item428007436_zestaw_sciagaczy_do_tapicerki_yato.html
nesfc Opublikowano 9 Września 2008 Autor Opublikowano 9 Września 2008 Dziękuje bardzo. i przepraszam, będę szukał dokładniej
Cuber Opublikowano 10 Września 2008 Opublikowano 10 Września 2008 Dziękuje bardzo. i przepraszam, będę szukał dokładniej spoko bez stresów
Rekomendowane odpowiedzi