danio8001 Opublikowano 22 Lipca 2014 Opublikowano 22 Lipca 2014 Witam:hi: znalazłem taki filmik w jaki sposób zamontować radio samochodowe o przekątnej 6.20 cala mi się spodobał patęnt i fajnie wygląda myślę że co nie kturym też by się spodobało pozdrawiam
prezesik Opublikowano 22 Lipca 2014 Opublikowano 22 Lipca 2014 Danio normalnie w szoku jestemnjak mozna cos takiego zrobic to w ogole nie wyglada totalna masakra jak ten panel od klimatronika wyglada nie wspomnę juz o dziurach z boku i o tym jak sie tam guziki naciska.... Wysłane z mojego "I"kalkulatora:)))
danio8001 Opublikowano 22 Lipca 2014 Autor Opublikowano 22 Lipca 2014 Danio normalnie w szoku jestemnjak mozna cos takiego zrobic to w ogole nie wyglada totalna masakra jak ten panel od klimatronika wyglada nie wspomnę juz o dziurach z boku i o tym jak sie tam guziki naciska....Wysłane z mojego "I"kalkulatora:))) samo osadzenie radia i adapter jest ok moim zdaniem mi oto chodziło w tym temacie a klimatronik fakt ja bym go spasował żeby nie było dziur
kbks023 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 witam proponuje Radio samochodowe NAVIHEAVEN matryca dotykowa LED 7 cali, Bluetooth, SD, USB, GPS, Windows CE 6.0 - NA-7395GPS cena : 850.00 zł mniej roboty w moim audiku mam Radio samochodowe z TV, DivX, RMVB NAVIHEAVEN 3.5 cala SD/MMC, USB NA-3695 Ocena: 4.7/5537 głosów jest mozliwosc podloczenia monitor tv i dzieci z tylu na kanapie sie nie nudza
Rekomendowane odpowiedzi