MANjaK_01 Opublikowano 26 Lipca 2014 Opublikowano 26 Lipca 2014 Mam problem z niedawno zakupionym autem, ponieważ słabe świecenie lamp soczewkowych uniemożliwia mi jazdę w nocy (wspomagam się przeciwmgielnymi ale to nie metoda). Dodam że mam oryginalne lampy poliftowe, zwykłe żarówki H7 55W a klosze zewnętrznie nie są ani zmatowiałe ani porysowane. Przeszukiwałem forum i internet, znalazłem tylko zwroty 'należy przeczyścić soczewki' albo 'kup lepsze żarówki'. Napiszę jeszcze, że nie chcę xenonów i innych kombinacji, chciałbym mieć normalne oświetlenie takie jak w starym aucie dawała mi zwykła lampa+żarówka H4. Koledzy pomożecie? Mógłbym prosić o jakiś malutki opis czyszczenia albo poradę jakie żarówki mam kupić aby odzyskać przyzwoitą skuteczność moich lamp? P.S. Jeżeli wybrałem zły dział to proszę o przeniesienie. To moje pierwsze godziny na forum.
fafnasty Opublikowano 26 Lipca 2014 Opublikowano 26 Lipca 2014 odbłysniki soczewki są już wypalone można to regenerować około 80-100zł za sztuke wołaja wysyłka itp czas około 7dni roboczych:kwasny: ogólnie lampy liftowe szału nie robią...
Magicbattle Opublikowano 26 Lipca 2014 Opublikowano 26 Lipca 2014 odblysniki masz kolego wypalone i dlatego nie swieci jak trzeba. tylko nowe albo regeneracja
Masa_a4 Opublikowano 29 Lipca 2014 Opublikowano 29 Lipca 2014 Wpisz w google Hubert Cugier, gosc regeneruje odblysniki. Wyciagnij sobie odblysniki z lampy, wyslij do niego a za 3 dni bedziesz mial spowrotem jak nowki. Cala operacja kosztuje jakies 160zl za komplet, ale warto, Bo swiatla swieca potem prawie jak xenon
Rekomendowane odpowiedzi