sebul Opublikowano 26 Lipca 2014 Opublikowano 26 Lipca 2014 Nagrałem filmik, jest ciemno, ale nie o obraz chodzi, a o dzwiek. Jak jade i jak zgasze auto to slychac takie cos jak na filmiku, jakby jakis mechanizm chodzil, wkurza to niemilosiernie bo chwile po zgaszeniu auta jeszcze to slychac, a nie wiem za cholere co to moze byc i jak sprawic by tego nie bylo Czy ktos ma jakis pomysl ? |Oto link do filmiku: Zippyshare.com - 20140726_212005.mp4
prezesik Opublikowano 27 Lipca 2014 Opublikowano 27 Lipca 2014 A slychac to jak auto ma wyłączona klime? Przejedź sie bez kliny i sprawdz po zgaszeniu czy dalej slychac Wysłane z mojego "I"kalkulatora:))) za pomoca guzika i po łączach GSM ---------- Post dopisany at 16:23 ---------- Poprzedni post napisany at 13:30 ---------- Coś za długo te klapy działaja i co najważniejsze za głośno. A to syczenie to już w ogóle maskara jakas
sebul Opublikowano 27 Lipca 2014 Autor Opublikowano 27 Lipca 2014 Tego syczenia nie ma, to chyba cos w tel bylo, same mechanizmy tylko slychac. Dzis sie przejade bez wlaczania i zdam relacje.
prezesik Opublikowano 27 Lipca 2014 Opublikowano 27 Lipca 2014 Sprawdz bez klimy a pozniej bez wentylatora zero wentylacji:) Wysyłane z mojego KALKULATORA
Rekomendowane odpowiedzi