Opublikowano 26 Lipca 201412 l Witam,niedawno zmieniłem lampy przedliftowe na te NOWE LAMPY AUDI A4 S4 B5 95- DEPO KOMPLET SOCZEWKA (4431854847) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. ,i jak włączam drogowe (długie ) to mi gasna krotkie czy to normalne czy da sie cos zrobic zeby krotkie caly czas swiecily nawet przy długich??pozdro
Opublikowano 27 Lipca 201412 l Grzesiek mijania będą gasły po włączeniu drogowych:wink: Trzeba przełożyć 1 pin w kostce manetki żeby nie gasły, tylko nie pamiętam który:facepalm:
Opublikowano 27 Lipca 201412 l Musisz przełożyć żółty kabel w kostce przy przełączniku świateł z pozycji 56B w pozycję 56 i bedzie banglać
Opublikowano 27 Lipca 201412 l Musisz przełożyć żółty kabel w kostce przy przełączniku świateł z pozycji 56B w pozycję 56 i bedzie banglać Właśnie tak:thumbup1:
Opublikowano 27 Lipca 201412 l Autor jak tam sie dostac ;D ---------- Post dopisany at 00:14 ---------- Poprzedni post napisany at 00:12 ---------- i jak znajde to oznaczenie pisze tam??
Opublikowano 28 Lipca 201412 l Zdejmij obudowe kierownicy, dwie lub trzy śrubki(nie pamiętam dokładnie) i pojawi ci się kostka, wypnij i na niej masz opisane numery pinów. Zeby przełożyć ten kabelek musisz rozdzielić kostkę na pół, czarny i fioletowy kolor, tylko rób to ostrożnie bo po rozpięciu wszystkie piny są luźne i łatwo zamieszać w kostce...
Opublikowano 28 Lipca 201412 l Pamiętam, że jak ja brałem się za rozkładanie kostki to dużo osób mówiło, że trzeba ją rozłożyć na pół i tak też próbowałem ale przez przypadek odkryłem, że z tą kostką to jest tak jak z okrągłą wtyczką od przedliftowych lamp tj. nie trzeba jej rozpoławiać tylko odgiąć lekko zatrzaski i przesunąć ten fioletowy wkład w bok przez co można swobodnie wyjąć dowolny kabel. Na 99% tak właśnie u mnie było z tego co pamiętam.