patryko1906 Opublikowano 28 Lipca 2014 Opublikowano 28 Lipca 2014 Witam Chciałbym wymienić korbki z przodu na silniczki elektryczne.. Wszystko mam na korbki ale zależny mi na razie żebym wymienić sam przód. Nie chciał bym pakować dużo pieniędzy wiec nie zależny mi na podłączeniu to pod moduł komfortu tylko chodzi mi żeby to chodziło. I chciałbym zapytać co musiał bym kupić i jak to podłączyć. Czy potrzebował bym samych silniczków czy tez silniczka z prowadnicami. Mam audi b5 z 1995 ---------- Post dopisany at 17:12 ---------- Poprzedni post napisany at 17:10 ---------- cały mechanizm AUDI A4 B5 PODNOŚNIK MECHANIZM SZYBY PRAWY PRZÓD (4429721233) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. czy wystarczy silniczek MECHANIZM SILNICZEK SZYBY PRAWY PRZÓD AUDI A4 B5 (4442595815) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Labiel Opublikowano 30 Lipca 2014 Opublikowano 30 Lipca 2014 Raczej całość. Może jakbyś kombinował to dałoby się to jakoś zrobić na starych prowadnicach, ale gra nie warta świeczki. Nie wiem czy ktoś już robił taki myk. Jak już to brać silniczek z prowadnicami. A najprościej i najszybciej to byłoby wymienić całe ramki drzwi. Często ludzie pozbywają się tego w komplecie bo żądna to wartość. Oprócz tego panel kierowcy i pasażera z przyciskami - jakby co mam do oddania za groszę. No i instalacja, aczkolwiek tu można byłoby pobawić się z dorobieniem czegoś samodzielnie. Boczki, to już rzecz estetyczna, nie będzie wpływał na działanie całości.
patryko1906 Opublikowano 30 Lipca 2014 Autor Opublikowano 30 Lipca 2014 a jeśli chodzi o podłączenie silniczków jest jakiś duży problem?
Labiel Opublikowano 30 Lipca 2014 Opublikowano 30 Lipca 2014 Najlepiej mieć ori wtyczki bo tak to trzeba się bawić.
Rekomendowane odpowiedzi