karpatka Opublikowano 29 Lipca 2014 Opublikowano 29 Lipca 2014 Witam poszedł mi ostatnio wąż od wspomagania nie mogłem dostać ori i dałem do zakłucia po założeniu go przy skręca.iu strasznie trzeszczy. Płyn jest i wąż nigdzie nie cieknie
huawei Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 mam to samo, dwa razy odpowietrzałem i nic. może ktoś wie gdzie leży przyczyna
karpatka Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Rozmawialem z mechanikiem to mowi ze trzeba sprobowac plyn wymienic dzis bede wymienial dam znac co i jak
jarson27 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 czy pomgła wymiana płynu ? czy jest sens zakuwania przewodu czy raczej tylko wymiana ?
vp-tdi Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Witam poszedł mi ostatnio wąż od wspomagania nie mogłem dostać ori i dałem do zakłucia po założeniu go przy skręca.iu strasznie trzeszczy. Płyn jest i wąż nigdzie nie cieknie na forum taki wąz pewnie byś znalazł ,takie cos pasuje z wielu innych aut nawet z VW ,seata itp
Rekomendowane odpowiedzi