Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wysokie obroty, szarpanie , nie odpala

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Panowie jak narazie auto chodzi jak marzenie ;) fis pokazywal średnie spalanie 51,4L /100 km i specjalnie go nie resetowalem bo chciałem zobaczyć do jakiej wartości zejdzie w cyklu miejskim ( dziennie max 50 km robie ) dziś podjeżdżając pod robote - 14,4 L/100km wiec widać progres ;) pozatym trzyma obroty odpala bez zająknięcia - raz tylko odpalił i immo odcieło więc traktuje to jako jakiś kaprys ;)

Mech wymienił pompe paliwa bo podawała zbyt bogata mieszanke pozatym nie wiem czemu rozjechały się kąty wtrysków paliwa.

No nic pośmigam kilka dni i zobaczymy finalnie :) czy problem zażegnany :D

Opublikowano

no to zjebiście piszesz ze pompa była przyczyną to spoko

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Witam ponownie

Wymieniona była tylko pompa nic pozatym ;)

Auto śmiga całkiem ładnie, spalanie po mieście 11.2 L i spada na trasie ( bez szaleństw ) 7 L /100 ( auto zalane do full i po 100 km dolane do full - stad wynik )

Jest jeszcze problem że nie zawsze odpali za pierwszym razem ( immo gasi silnik ) i przy ruszaniu pod górkę spada z obrotów i potrafi sie wyłączyć silnik.

Zdażyło mi się to może ze 3 razy. Pojezdze jeszcze chwile zczytam błędy i zobaczymy co pokazuje.

Opublikowano

jak immo to pewnie cos z pentelka wokół stacyjki. rozbierz plastiki kolumny wypnij wtyczke przeczysc na kable oddzielnie załóż sreberko po czekoladzie i bedzie dobrze. gdzies jest opis na necie. ja tak zrobilem i 3 lata juz zapomnialem o immo

Opublikowano
  • Autor

oo to w wolnej chwili sprawdze ten patent. instalacja elektryczna w audi jeszcze w tak starym samochodzie pozostawia wiele do życzenia, przegnite przewody i piny w kostkach np od sterowania szybami to chyba standard. Sprawdzę twoj sposób ;) dobre rady zawsze w cenie