cabanmat Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Witam panowie... W najbliższy weekend 8-9 sierpnia, lub w jeszcze następny 15-16 wybieram się nad nasze polskie morze. Prosiłbym o propozycję polecanych ośrodków, noclegów, co warto zwiedzić. Dokładnie to myślałem o Władysławowie. Może na forum są userzy ze stron Bałtyku to coś doradzą. Będę podróżował z województwa Lubelskiego, jakimi trasami odcinkami polecacie jechać ? Pozdrawiam, Mateusz
armando Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Ja właśnie wypoczywam w Jarosławcu w hotelu Król Plaza i powiem Ci ze jest mega. Zadowolony w 100%
xXPiotrekXx19 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 a jaką masz wodę chodzi o temperaturę bo ja byłem z tydzień temu to była zimna jak nie wiem co że nawet dłużej się postać w niej nie dało bo w nogi szczypało i dużo meduz było. ja osobiście byłem teraz w miejscowości Boboli koło darłowa fajna wiocha bo spokojnie tam i na plaży nie jest tak pełno ludzi
sebul Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Jak Władek to zadzwon do http://www.sternikpokoje.pl/ Bylem w lipcu i polecam
Norbis Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Byłem w Jastrzębiej Górze, ale woda zimna, plaże natomiast do samej Karwi super.
cabanmat Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 17 Sierpnia 2014 (edytowane) Ja skorzystałem z noclegu który polecił mi kolega z forum musti Płaciłem 200zł za dobę za 4os pokój. http://www.pokojekrukowska.letnik.pl/ Edytowane 17 Sierpnia 2014 przez cabanmat
tomasz_gti Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 jechać wszyscy na hel do wladiego tak jak Marcino pisze jechać do Wladiego, polecam bo byłem
Rekomendowane odpowiedzi