SMS Opublikowano 2 Listopada 2014 Autor Opublikowano 2 Listopada 2014 Z tym ze chcialbym tam dolozyc bezpiecznil tylko nie wiem na ktorym kablu, miedzy jakimi elementami to dac. Moze zalozyc na plusie z aku do przekaznika?
przemciotorun Opublikowano 2 Listopada 2014 Opublikowano 2 Listopada 2014 no bezpiecznik sie daje na plusowym kablu....... stary nie wiem czemu sam sobie robisz pod gorke..... masz ori wlacznik halogenow do przedlifta tak? zrob mostek z tylnego przeciwmgielnego z pinu 5 na pin 5 od hallo, zrob mostek z pinu 2 przeciwmgielnego na pin 2 hallo, zrob moztek z pinu 1 przeciwmgielnego na pin 1 hallo, ciagniesz kabel z pinu 6 hallo do przodu auta do hallohenow i podajesz na pin 1 a pin 2 na mase i dziekuje wszystko w temacie masz ori podlaczenie jak wypuscila fabryka.... jak chcesz to mam ori kostki do hallo za 25zl komplet z kw....
SMS Opublikowano 2 Listopada 2014 Autor Opublikowano 2 Listopada 2014 Dzięki Przemku, zrobiłem tak jak napisałeś i wszystko działa jak należy.
SMS Opublikowano 3 Listopada 2014 Autor Opublikowano 3 Listopada 2014 Panowie nie ma sobie co utrudniać podłączenia, ja zrobiłem jak Przemek napisał i jest git.
Rekomendowane odpowiedzi