Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

HTC Touch Diamond w Audi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy ktoś podłączał, bądź widział w akcji taki zestaw?

Chodzi o współprace tego telefonu z fabrycznym zestawem głośno mówiącym.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja mam Ameo tj. HTC Advantage 7500, łączę się przez Bloetooth i śmiga doskonale, dostęp do Sim też jest zdalny. Jak masz fabryczną isnatalację BT to podłączenie chyba przez PIN 9999. Pozdro

Opublikowano

Witam, ponawiam pytanko. Korzystał ktoś z HTC Touch Diamond? Przede wszystkim jak bateria?

Pzd.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Htc Diamond laczy sie z fabrycznym BT bez problemu, jednak na FIS-ie nie wyswietla adresatow z ksiazki chociaz w tel. mozna zaznaczyc opcje zdalnego dostepu do SIM. Najwidoczniej z kompatybilnoscia sa jakies problemy. Rozwiazaniem jest zainstalowanie malego programiku do zarzadzania funkcja BT. Program nazywa sie Jetware ( http://www.jetwaremobile.com/ ). Po zainstalowaniu nalezy kilka ustawien dokonac i wszystko dziala. :good:

Bateria wystarcza mi na 2-3 dni ale ja sie duzo bawie :gwizdanie: (W-lan, BT i inne aplikacje, ktore wymagaja duzo energii) :wink4:

Opublikowano

Ja mam Ameo tj. HTC Advantage 7500, łączę się przez Bloetooth i śmiga doskonale, dostęp do Sim też jest zdalny. Jak masz fabryczną isnatalację BT to podłączenie chyba przez PIN 9999. Pozdro

PIN fabryczego BT to 1234, a tryb parowania dziala w ciagu pierwszych 5min od uruchomienia auta ;)

Opublikowano

OT.

Dzieki temu malemu programikowi JETware dzwiek ustawionego dzwonka w tel. wydobywa sie z glosnikow w czasie gdy ktos do nas dzwoni. Przy innych tel. ktore mialem wydobywal sie ten okropny Audi dzwonek :ranting1: Dodatkowo mozna ustawic by powiadamial nas ( dzwiekiem wiadomosci) o otrzymaniu wiadomosci.

Wiecej informacji dla zainteresowanych programem na PW.

• 1 rok później...
Opublikowano
  • Autor

a testował może ktoś ten programik z HTC Touch Pro2??

albo wie jak go sparować żeby była książka telefoniczna na FIS???

Opublikowano

ja używam htc diamond (główny rom modyfikowany i zmieniony radiorom na inny niż oryginalny, polecam stronkę i forum pdaclub.pl, tam wszytsko jest opisane) w moim aucie... moduł sam dokładałem (mam ..q), na początku miałem problemy właśnie z ładowaniem książki, ale zmieniłem radiorom w telefonie i juz wszystko ładnie czyta, napewno nie instalowałem żadnego dodatkowego softu, czasami tylko pojawiają się problemy z niekształcaniem głosu, tzn ja w samochodzie słysze rozmówcę bardzo dobrze ale on słyszy mnie strasznie niewyraźnie, ale jest to sporadyczne, pewnie wymiana radiorom na inny by pomogła. Nie wiem jak jest z innymi telefonami, ale ostatnio zaczynam mieć powoli dosyć telefonów w windows mobile na pokładzie. Co do baterii... u mnie trzyma przy włączaonym BT max 24H, ale ja dużo gadam, ale napewno włączone BT pobiera dużo energi (przy innych radioromach jest możliwość ograniczenia poboru energi w telefonie, ale jakoś nie mogę zanaleźć ostatnio czasu żeby poeksperymentować

Opublikowano

PIN fabryczego BT to 1234, a tryb parowania dziala w ciagu pierwszych 5min od uruchomienia auta

A przypadkiem sam pinu nie ustalasz ?

Opublikowano
  • Autor

ja używam htc diamond (główny rom modyfikowany i zmieniony radiorom na inny niż oryginalny, polecam stronkę i forum pdaclub.pl, tam wszytsko jest opisane) w moim aucie... moduł sam dokładałem (mam ..q), na początku miałem problemy właśnie z ładowaniem książki, ale zmieniłem radiorom w telefonie i juz wszystko ładnie czyta, napewno nie instalowałem żadnego dodatkowego softu, czasami tylko pojawiają się problemy z niekształcaniem głosu, tzn ja w samochodzie słysze rozmówcę bardzo dobrze ale on słyszy mnie strasznie niewyraźnie, ale jest to sporadyczne, pewnie wymiana radiorom na inny by pomogła. Nie wiem jak jest z innymi telefonami, ale ostatnio zaczynam mieć powoli dosyć telefonów w windows mobile na pokładzie. Co do baterii... u mnie trzyma przy włączaonym BT max 24H, ale ja dużo gadam, ale napewno włączone BT pobiera dużo energi (przy innych radioromach jest możliwość ograniczenia poboru energi w telefonie, ale jakoś nie mogę zanaleźć ostatnio czasu żeby poeksperymentować

pewnie działasz na WM6.1, a ja niestety/stety zostałem "szcześliwcem" i mam WM6.5 - a tam troche pozmieniali Bluetootha. Sprawdze twoja podpowiedz i spróbuje podmienić radiorom.